Konu
:
Muhalifler: İran Devrim Muhafızları elimizde
Tekil Mesaj gösterimi
02-01-2012, 01:36
#
17
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
werret
Nickli Üyeden Alıntı
EZEL, sen Suriye hakkındaki görüşlerini, İran'ın resmi açıklamalarına göre mi belirliyorsun?
İran'ın, Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejimine silah ve asker yardımı yaptığını bilmeyen var mı?
O İran Devrim Muhafızları'na CIA ajanı diyorsan. Orasını bilemem. Belki İran Irak ve Afganistan'dan sonra Suriye'de de ABD ile işbirliği yapmaya başlamış olabilir. Sonuçta Suriye'deki İslam düşmanı Baas rejimi ABD ve İsrail'in bölgedeki sigortasıdır ve Suriye'deki Baas partisi siyonistler tarafından kurulmuştu!..
Madem imzana Cübbeli Ahmet linki koymuşsun izle bakalım şu videoda Cübbeli Ahmet Suriye hakkında ne demiş?
YouTube Video
ERROR:
If you can see this, then
YouTube
is down or you don't have Flash installed.
Dün bir haber sitesinde okuduğum ve beğendiğim bir yorumu buraya alıntı yapayım:
Ben orda İranın resmi olarak yalanladığını beyan ediyorum ve bizim ülkemizin hiç bir resmi yetkilisinin de İranı suçlayan zan altında bırakan bir açıklamasınıda duymadım aksine birlik beraberlik dostluk açıklamalarını okudum . Suriyedeki Baas yönetimi bende sevmiyorum lakin yerine gelecek iktidarda İran düşmanı olması durumunda bunun Türkiyenin aleyhine olacağına düşünüyorum . Baas rejimi konusunda Baas Rejimi döneminde İsrail Suriye arasında yaşanan savaş ve sürtüşmeleri de nasıl açıklıyorsunuz bilmek isterim ayrıca Suriyede baas rejimi İran gibi Amerikancı değil Rusyacı bir yönetim olarak bilinir . Cübbeli Ahmet Hoca imzama koydum kendisini çok severim sayarım bana göre çok bilgili alim insandır fakat bu Cübbeli Ahmet Hocanın dış politikadaki görüşlerine kayıtsız şartsız katılacağım da demek değildir .
EZEL
Açık Profil bilgileri
EZEL nickli üyeye özel mesaj gönderin
EZEL´nin Web Sitesini ziyaret edin
EZEL - Daha fazla Mesajını bul