02-04-2012, 01:44
|
|
|
blurun mesajina cevabim diger konuda icimde kaldi, buraya aktariyorum..
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı
tayyip erdoğan peygamber mi yaptığı her şey doğru olacak...
ben buraya tayyipin 1000 tane yanlışını koyarım özellikle kürt konusundada yaptığı yanlışlar çok sayıcadır...
gitmiş pkk'lının biriyle kol kola şarkı söylemiş...
aynı şekilde öcalan'a sayın çeken... şehidimize kelle diyen yada pkk'yı düşman olarak görmeyen veyahutta amerikan askerlerine en içten dilekleriyle dua edende tayyiptir.
|
orada duracaksin kardesim.. suan demogoji yapiyor ve bana göre sacmaliyorsun!..
basbakanimizin gelisi güzel bir sözünden yola cikarak sanki onun öcalana saygi duyuyormus gibi bir söylemde bulundugunu ima etmek, onu sehitleri kelle dedi diyerek sözün önünü, arkasini dile getirmeden itham etmek bence insafsizcadir!..
kimle ne derdin var bilemem ama sayin erdoganla pkk, öcalan, terör gibi söylemleri ayni cümlede kullanma gafletine düsme derim!..
ama sende haklisin oda birileri gibi o bölgeyi görmezden gelseydi, oda sivastan ötesine hic gitmeseydi, oda o insanlari ötekelestirseydi, oda bu sorunun salt silahla cözülecegine inansaydi sizin gibi türkcülerin bastaci olurdu degil mi kardesim..
bazen gercekten sizleri anlamakta zorlaniyorum, ne istediginizi bilmiyorsunuz o acidan sizi gördükce ecevit, yilmaz, ciller, bahceli, baykal gibi liderler müstehak diyorum!
|
|
|