Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2012, 04:57   #78
Kullanıcı Adı
ALmi´
Uzun zamandan sonra yeniden merhaba hepinize

Yeni görev almış arkadaşlara başarılar, işleri zor, Allah yardımcıları olsun

Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yetkili görevini çok iyi yapan Mavera, ALmi, AKıncı, Furkanca Bakış gibi forumda oldukça aktif olan kişilerin bu işi çok daha iyi yaptıkları aşikardı. bu isimlerden neden vazgeçildi veya neden küstürüldü?
Önce teşekkür edeyim de ayıp olmasın
Kimse beni küstürmedi, arkadaşların yazdığı gibi ben kendi isteğimle yetkimi bıraktım. Sebepleri ise; biraz ara vermem gerektiğini düşündüğüm için, derslerime daha fazla vakit ayırmak istediğim için. Şimdi sadece face'ye giriyorum bazen, onun dışında msn'de kullanmıyorum. Açık olan bir adres var ama nerdeyse hiç girmiyorum oraya da. Bu kararım sınav sonuçlarıma da yansıdı bu arada, bu yüzden doğru bir karar aldığımı her defasında bir kez daha anlıyorum Ara sıra çok nadir de olsa buraya da bakıyorum ne var ne yok diye ama yazmıyorum. Bunun da özel bir nedeni yok.

Ottoman'a ve diğer birkaç arkadaşa katılıyorum, forum başkanı Abdullah Kaç bu forumu, bizleri ciddiye almadığı sürece, bu forumda bu konular açılır durulur. Sadece geçici çözümler bulunur, bu geçici çözümler de A.Kaç sayesinde değil, gönüllü birkaç arkadaş sayesinde gerçekleşir. Onlar da bir yere kadar ellerinden geleni yapabilir, iş yine dönüp dolaşır ve forum başkanına gelir. Onun kıpırdamaya, harekete geçmesi lazım. Ama yaklaşık 2 yıldır bu forumdayım ve benim bildiğim, tanıdığım Abdullah Kaç bunu yapar mı? Asla.

Ama yine de ümitsiz olmamak lazım ne de olsa her şey AK Parti'miz için, sözkonusu partinin menfaati ise hepimiz ne zaman olursa olsun elimizden geleni yine yaparız. Birileri sadece kendi menfii duygularını ön plana çıkartsa da, bizleri kullandığını sansa da; yine de bizler burada onun, bunun için değil partimizin menfaati için buradayız. Partinin menfaati de bizlere göre kendi menfii duygularımızdan çok daha önemlidir.

Yalnız şunu çok iyi biliyorum. Her ne kadar bu forum sarsılsa da zaman zaman yine de daima ayakta duracaktır, biz vazgeçmeyene kadar. Bu da yine adı geçen başkan sayesinde değil, gönüllü arkadaşlarımız sayesinde olacaktır. Bundan da eminim.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır