Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2012, 02:13   #129
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi kusura bakma ama zamana ve duruma göre kendi çizgilerini hiçe sayarak hareket eden adama ben adam demem...

Sen resmen tayyip erdoğan'ın bir öyle bir böyle yaptığını söylüyorsun Müslüman adam bunu yapar mı ? En azından Müslüman'ım diye geçinen Müslüman ahlakını taşıyan adam.

ben bir öyle, bir böyle yaptigini söylemiyorum.. bazi önemli konularda tutum degisikligi yaptigini söylüyorum..
bu gayet normaldir.. sana anlayacagin dilden anlatayim mesela trabzonspor bugün cok kötü oynadi ve yenildi o halde ne olacak taktik degisecek ve iyi oynamayan oyuncular kizaga cekilecek..
sonucta lig uzun bir maraton bir maca takili kalinmamali, ülkeler arasi iliskilerde böyle simdi biz suriyeyle dostuz diye, simdide mi dost kalacagiz?
israille dün aramiz iyiydi bugünde mi iyi olmali?
dün rasmussene hayir dedi, bazi tavizler elde edildi evet denildi buda gayet normaldir..
sana yasadigim ülkeden örnek vereyim.. avusturya zamaninda türkiye nin ab ye girisinde takoz olmusdu, türkiye ne yapti gecen yil plasnik denilen avusturyali ve o zaman türkiyeye takoz koyan kadin sekreterlik icin aday oldu bu seferde türkiye veto koydu ve kadini sectirtmedi burada kiyamet koptu ama önceki türkiye olsaydi acikca söyleyim bu hareket yemezdi!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla