Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2012, 21:52   #27
Kullanıcı Adı
Karakuş
Standart AB'ye kabu edilmek ?l
Avrupa birliğine bizim ülkemizin ihtiyacı yok gerçekten, bizler onlardan fersah fersah ilerdeyiz arkadaşlar şu gerçek otomabil uçak,tren hepsini yapıyorlar ama bizde daha iyisini yaparız inşallah.Avrupada medeniyet bitmiş artık ban düşünemiyorum şu an AB'ye girmiş olsak bizim için felaket olur zira eğitimsiz ve cahil okadar çok insanımız varki üzülüyorum keşke başkanımız 50 yıl evvelde başımızda olsaydı ozaman daha bilinçli bir toplum olurduk gerçekten.
Gençlerin kulağında küpe kızlarımızda bir karış etek birini durdur islamın şartını sor bilemezler yıllarca uyuttular bu ülkenin insanlarını çokmu gerekli küpe takmak yada kısa etek giymek niçin geldik bu dünyaya yemek yiyip gübre yapmak içinmi bunu içinmi varız tabiki HAYIR.

Avrupa bizi içine alsada halk almaz istemez almaz 400 yıl dayak atmışız bi kere ama hala akıllanmamışlar vesselam ben memleketimde ecnebi istemiyorum ihtiyacımızda yok onlara,işsizlik artacak girersek dil yok anlaşacak zira AB ye bizi almak demek onlar için yeslim bayrağı çekmek demek neden 400 yıl evvel savaşarak girdik avrupaya şimdide avrupa birliği ile tekrar girdiğimizi düşünün italya-almanya-fransa-yunanistan-ingiltere v.s buradaki nüfus ne olur sizce,bu sefer çoğalarak alırız oraları.
Bence en iyisi ortadoğu ve arap birliği neden çünkü buralar gelişiyor ekonomi inşaat ile büyür yol,ev,ulaşım buralara akmak lazım en azından din kardeşiyiz,yanılıyorsam lütfen yazın bana
Karakuş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla