Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2012, 15:57   #6
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yasal olanaklar sağlansın gerisini merak etmeyen zamanında Kürdçe televizyon açılsa kim konuşacak nasıl olacak diyenlerde çoktu. Yasal olarak önü açılarak güvence altına alınmalıdır. yanş hak verilsin gerisini kendileri hak eder. bir halkı bu kadarda hakir aciz bilmez cahil dilini bile konuşamayacakdar alçaltmayalım lütfen...

başka azınlıklarına gelince herkes kendi hakkını arayacak başka azınlıkların hakkını da Kürdler arayacak değil ya.. kendini hakkını bile hürce dile getiremiyorken.

alçaltan, alçalır...
empati kurmadan sadece antipati oluşur bence
onuda onlar düşünsün gibi bir ifade bencilce bir duruş ..
devlet herkese eşit haklar tanımakla yükümlü, bir azınlığa pozitif ayrımcılık yaparken hepsini düşünmesi sonrasını düşünmeside gerekir...
tvde en kötü alt yazı verirsin, tv ile eğitimci asla kıyaslanamaz, 10 milyondan fazla kürt vatandaştan bahsediyoruz...
ben hükumeti temsil eden hiçbir ferdin, kimseyi hor hakir dilini konuşamayacak kadar aciz görceğini sanmıyorum,
bu psikolıji kürt toplumunu şimdiye kadar dışlayan zihniyetten ötürü oluşmuş bir tür aşağılık kompleksi bence...
şahsıma diyorsanızda, benim en yakın arkadaşlarım hep kürtler olmuştur, kürdistan devletinin olmasını dahi arzulayan yakın arkadaşlarımda olmuştur, ben onlarıda anlamayı tercih eder fikirlerine düşüncelerine büyük saygı duyarım...
ırk seçme özelliği olamaz, bir insan edebiyle, ahlakıyla, üslubuyla kürtte olsa türkte olsa laz çerkezde olsa gittiği yerde saygı duyulacak bir insandır...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla