02-09-2012, 01:50
|
|
|
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı
abicim sadece eşitlik istiyoruz... kadrolaşmayı bundan önce ki yapanlarla şu anda yapanların gözümde zerre farkı yoktur...
ikisininde amacı aynıdır... günümüzde nasıl geçmişten bahsediyorsak 10 sene sonra bugünlerdende nasıl bahsedeceğimizi hep birlikte göreceğiz... benim dindarlıkla mindarlıkla sorunum yok gayet iyi biliyorsun...
Dindar olmasında tinerci mi olsun demek çok komik olmuş be abi...
Bu sözü devlet bahçeli deseydi sabahtan akşama kadar bunun makarasını çevirirdiniz 
|
ben zaten kadrolasmaya karsiyim yani herseyin adil olmasindan yanayim ama malesef türkiyenin sartlari ortadadir.
zamanin adalet bakani mogultay ne yapacakdik ülkücülerimi dolduracakdik, tabiki kendi adamalrimizi dolduracakdik diye ne kadar alevi, solcu adam varsa yargiya soktu ve daha yeni yeni onlar temizlendi..
bak ben diyorum ki hak edene görev verilsin ve ideolojisi ne olursa olsun, kökeni ne olursa olsun, mezhebi ne olursa olsun baz alinmasin yani baz alinmasi gereken "ehliyettir!"..
basbakanin sözüne katilir, katilmazsin bu senin sahsi fikrindir ama o söz üzerinden dindarlara gönderme gibi bir gaflete düsme, dindarlarin acigini arama gibi bir derde düsme yoksa samimiyetin sorgulanir!..
devlet bahceli nin neyi dogruki konusalim!..
|
|
|