Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
her kesimin icerisinde cürükler vardir ki ak parti icindede vardir ama sanada ehveni ser sözünü hatirlatmak isterim, yani buyur daha iyisini bulabiliyorsan bul..
ben sahsen basbakanimizin samimiyetine inaniyorum ama cevresinde yalakalar yok degil, birde bir noktada senle ayni fikirdeyim ak partinin dönemindede bal tutan parmagini yalar tarzinda ak partinin zengileri cikmisdir..
mesela damadinin inanilmaz cikisi ki kendisi has trabzonludur sahsen beni rahatsiz etmisdir..
|
sadece o değil böyle bir sürü örnek var...
ehveni şer diye bir şey olamaz abi sonuçta o adamın zenginleştirdiği adamlar bir yerde kul hakkı yiyorlar sende buna ortak olmuş olmuyormusun ?
Mesela muhsin yazıcıoğlu yaşarken hiç ehveni şer diye oy verdimi bu millet ?
neden vermedi seçilemez diye...
Sonra oylar bölünmesin hesabına getirdiler mevzuyu...
Terör destekçisi bir parti'nin genel başkanı yumruklandı diye o il'in emniyet müdürü hemen açığa alınsın;
Hopa'daki eşkıya azıttı ve azıtan eşkıya'nın attığı taş size de isabet etti diye ertesi gün taşlar yerinden oynasın;
Ama 2 yıl önce Keş Dağları'nda unutulan Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili hiç kimsenin keyfine turşu suyu sıkılmasın;
Muhsin Yazıcıoğlu için üşüyenlerin yüreği delinsin, siniri alınsın, uykuları bölünsün
Ammaaa o tatlı oylar bölünmesin...
Neyse mevzu sapmasın...