02-09-2012, 02:24
|
|
|
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı
Peki sence Başbakan böyle birisi mi ?
Başbakanın ekibi böyle insanlardan mı oluşuyor ?
Başbakan bu yönde ne gibi çalışmalar yapmış mesela sokakta ki tinerciye bir el uzatmış mı ? Yoksa kötü yola düşeni kendi haline mi bırakmış...
|
öncelikle şunu söylemek istiyorum kimse mükemmel olduğunu iddia edemez ederse şirke girmiştir, zira peygamberler günahsız olduğu halde bunu söylememiştir...
kendini mükemmel görmenin yanında kimse kendini yeterlide göremez, hep bir adım daha öteye gitme gayesi olmadığı sürece onun davası bitmiştir, korkulurki o makam mevki sevdasına döner...
ben başbakana mükemmel demem, akpartiyede demem...
ama çok zor, belki felaket döneminde bu ülkenin başına gelerek çok önemli yerlere getirdiğini hiç birimiz inkar edemeyiz...ve hakkını teslim ederiz...
ben daha başında bu yola baş koyan teşkilatın içinde menfaat makam mevki sevdasıyla içine girmiş ortak olmuş çok yakınımda insanlar gördüm, onun için hepsi mükemmel kusursuz diyemeyiz,
biz kuranı kerimlerin gözlerinin önünde yakıldığı, okuyanın ve aşılayanın türlü bahanelerle asıldığı, özgürlüğü uman başörtülü ablalarımızn dövüldüğü, ve dininden uzaklaştırılmak için daha nice komplo üstüne komplo kuranların manevi zulmüne maruz kaldığı zamanı gören nesilden geliyoruz dile kolay ...
tinercinin elnden tutmak öyle kolay değil bunu başka konudada dile getirdim,
çocuk esirgeme,yetiştirme kurumlarının çok ciddi çalışmaları var görüyoruz,
ülkeye kazandırmak asıda engelli vatandaşlar için yapılan faaliyetleri, projeleri, motivasyonları görüyoruz,
hapishanedeki vatandaşa bile meslek edindirme kursları vererek suç oranlarını azaltmak adına yapılan faaliyetleri görüyoruz...
bunlara daha niceleri eklenebilir... birşey yapmıyor demek haksızlıktır...
|
|
|