Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2012, 17:42   #5
Kullanıcı Adı
ömer furkan
suriye olaylarından dolayı sınır kapılarının kapanması güneydoğu anadolu esnafını büyük ölçüde mağdur etmiş, (bunlardan biri benim).ayrıca çiftçinin pamuğu para etmediğinden piyasada siftah etmeden kepenk kapatan esnafın durumu içler acısı. chp fırsatı iyi değerlendirdi esnafı gezdi insanların fikirlerini dinledi raporlar düzenledi ve hatta meclise önerge bile verdi, eksiğine rağmen yanınızdayım diyebildi. bizim urfalı vekiller (Bakan FARUK ÇELİK bey haric) urfayı unuttu kimse derdimizi dinlemez, ki önceki dönemlerde aynı idi. chp hatay edirne çanakkale millet vekilleri urfa ve çevre illere gelip halkı dinleye bilirken bizim vekiller neden gelmez gelende misafir gibi kimselere görünmeden ertesi gün çekip gidebiliyor, anketler, istatikler yanıltmasın, yüzdelerde oy kayıpları aranmasın, oy kaybettirenler halkını unutan vekillerden başkaları değildir. haddim değil ama en güzel örnek bütün BAKAN ve VEKİLLERE gitsinler HABURdaki şöförlerin insanlık dıramını görsünler ekmeğini alın teri ile kazanan binlerce şöförün çektiği sıkıntılara tanık olsunlar dertlerini dinlesinler haburdan giriş çıkış 20 ila 25 gün arası yevmiyesi 20ila 30 lira arası benim gibi boçlanıp araç alanlar taksitlerini ödemek için tefecilerin eline düşmemek için evi arsayı oto galeri dükkanını sattık satacak birşey kalmadı şirket aracları rehinli istesekde satamayız. bunlar biryana terkedilmişlik biryana, oy istenecekse sandık tarini aranmasın bir oyun bile KUL HAKKI olduğu bilinsin sorumluluklar bilinsin, hayat müşterektir, vekilimin benim oyuma ihtiyacı varken, benim vekilimin çalışmasına ihtiyacım var, AK PARTİ zaten gerekli çalışmaları yapıyor, ama vekilsiz çalışma, çalışma olmaktan çok çalışanlara engeldir
ömer furkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla