Konu
:
Hakan Fidan mı hedefte yoksa yeni Mit’mi |Nevzat Çiçek-Milat
Tekil Mesaj gösterimi
02-09-2012, 22:23
#
10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Mavera
Nickli Üyeden Alıntı
sen necisin o zaman.. konyaliyim diyorsun ama konyada ne arar kürt sen ondan haber ver, sen ne ayaksin
benim durumum karışık ama yüksek dozda kürtlük varmış ama kürtçe bilmiyorum ailemin ve devletin ihmali sebebiyle. Bu nedenden dolayı aynı zamanda mağdurum
Her iki taraftanda aileler ülkücü bir geçmişe sahip. Sonradan babamın öncülüğünde refah partisine doğru geçmişler. bir kısmıda anapa yönelmiş. Ama ak parti kurulana kadar baya kişi hala faşistti. Yani milliyetçi muhafazakar diyebiliriz. Amcalarım ve dayılarım ak parti kurulana kadar hala mhp'ye oy veriyorlardı. Dayım mhp davasından 3 sene yattıktan sonra finlandiyaya gitti avrupa vatandaşı oldu. Ama çok şükür bugün hemen hemen hepsi tevbe edip bu faşistlik belasından kurtuldular. Ama ben hala bunlarla çok fena maytap geçiyorum
Düşünüyorum bir kürt neden mhpye oy verir ? Yani çok saçma bence adamlar dilinizi yok sayıyor sizi yok sayıyor topunuza sövüyorlar gidip onları destekliyorsunuz onların davasında hapislerde yatıyorsunuz. Şimdi hepsi çok pişman . İnşaallah Allah tevbelerini kabul eder.
Hala daha olaylar karşısında eski faşist tutumlarını sürdürüyorlar. Uludere faciasında aile meclisinde sinir krizi geçiriyordum az daha . Adamlar oh iyi olmuş diyorlar yav çıldıracaktım az daha .
Mesela cihanbeyli kulu kürtleri çok milliyetçilerdir ama bizimkilerde zerre milliyetçilik yok. Sadece bir kaç akraba yurt dışına gittikten sonra ordaki kürtlerle iletişim kurup kürtçü olmuşlar onlarda hadlerini aşıyorlar. Dengeyi tuttturmak gerçekten önemli .
Özgür Çağrı