Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2012, 15:22   #16
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fesad demek ne demek sayın ammar? ben hakaret anlamında kullanmadım o ifadeyi... hakaret sözün yetmediği yerde başvurulan laf salatasıdır...

yukarıki dediğimin aynısını diyorum, hangi kurum yapmış olursa olsun, bir haksızlık, boşvermişlik, hata varsa bunun hesabı elbette sorulur, hak elbette aranır ama bu dindar nesil yetiştirmekle ilişkilendirilmemeli diyorum ...
eğer ortada bir baskı varsa, bu hatalar dindar nesil yetiştirmeyi arzulayanlara değil, her yere nüfuz etmiş, polisi valisi kaymakamı hangi makam olursa olsun yerleştirdikleri adamlarına büyük bir titizlikle din düşmanlığı yaptıran ve hala temizlenemeyen kökleşmiş zihniyete verilebilir...
tamamda kardeşim bu devletin başınd aben varım e her halde başbakan ve hükümetten baskıların durdurulması istenecek. yukardada saydım saymaktanda bıltım. polis kaymakam vali milli eğitim müdürlükleri il müdürlükleri terörle mucadele ekipleri okul müdürleri kükümetin emrinde... sence kime desinler bu baskıları durdurundi ? CHP ye mi MHP yemi Yoksa BDP yemi ? kime ?

fesadılık bir toplumu karşgaşaya sürüklemekm olduğundan hakerettir. tabikide ' bunu yapmasanız iyi olur.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla