Konu
:
" Ya Gülen Ya Erdoğan Devlet'ten Sürülecek ! "
Tekil Mesaj gösterimi
02-11-2012, 20:37
#
9
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
AKıncı 34
Nickli Üyeden Alıntı
Kpssye kurslarda çalıştırıyor hatta özel kurslar var...
Polislik konusunda ise neredeyse polislik sınavında çıkan soruların aynısı üzerinde çalışıyorlar...
polislik sınavları duruyormu hala bilmiyorum benim dönemimde yazın üniversiteyi kazanamayan ve hazırlanmak istemeyen şakirtlere yazın ders veriyorlardı femde...
dünkü çömeze verilmeyebilir,düne kadar şakirt olduğunu çaktırmayan isimlere verilebilir mesela...
sızma sana bağlı olanları tüm gücünle o alana yöneltmekle oluyor...
hukuk oku burs veririz,harcını öderiz,çalıştırırız...
ihtiyaç sahibi çocuklar mevki sahibi olunca karşılığını veriyor tabiki...
Birinci makul ama bu güne kadar ak partiyi savunan cemaat ne diye karşısına alacakmış merak ediyorum..Yanılacağımı zannetmiyorum bence absürd bir iddia..He cemaat damgası olan herkese de cemaat gözüyle bakılmaz yani diyeceğim o ki düşman bizden daha çok çalışıyor,daha köklü ve daha sinsi..Bir çok vaka yaşandı zaten malumdur..
İkinciye katılmıyorum..Sızma dediğin kaytarırsın aradan kaçırırsın haksız fiil yaparsın sızma olur..
Burs vermek gibi legal ve meşru şeyler ile teşvik edip o alanda ders vermek sızmak değildir..Sızma ise dershanelerin yerleştirdikleride sızma malum onlarda çalıştırıyorlar
Onlarda karşılığını alıyorlar gibi gibi..Bir kelimeye takılmamın sebebi bu ve benzeri kelimelerin çok sıradan ve alakasızca kullanılması ve bunun beni rahatsız etmesi..
El Emin
Açık Profil bilgileri
El Emin nickli üyeye özel mesaj gönderin
El Emin - Daha fazla Mesajını bul