Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2012, 19:37   #16
Kullanıcı Adı
ali1986
dediğim gibi ben memnunum izmirden yolları denizi fuarı herşey var istanbul ankara gibi kalabalık değil birde izmirin bir havası kimyası vardır sizde bilirsiniz bunlar size uymaz insanlar izmiri bu yüzden seviyor izmiri daha güzel yapıcak bişey varmı bilmiyorum akp gelince izmire değişen hiçbirşey olmıcak olamaz en fazla karşıyaka konak arası köprü yaparlar oda aferdersiniz izmirin içine eder ben 6 sene istanbulda kaldım aradabir yine giderim istanbul o zamandan daha sıkıcı ve kalabalık trafik bilmem ne bence şahıslar partiler önemli değil ayrıca chpli falaln değilim onuda söyliyim sizin söylediğinize göre izmire akp li belediye gelse izmire turist yağar limandan dev gemiler cirit atar falan bunları bir akpli belediye yapamaz istanbulda ankarada yapamadığı gibi sağlıcakla kalın birde spor konusunda belediyenin ayıbı olduğunu sanmam her takım için geçerli yöneticiler futbolcular bir sürü handikap var o konuda sportif başarılarda o kadar kolay değildir hele takım sporu olan futbol gibi oyunlarda

Konu ali1986 tarafından (02-12-2012 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir..
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla