Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-14-2012, 18:32   #49
Kullanıcı Adı
El Emin
Eyvallah furkan bram umarım hepimiz eleştiri kültürünü ve sorgulama kültürünü bir gün kazanırız..He ben o girdiğim cemaatide epey bir süre araştırdım eleştirdim düşündüm..Forumdan yalçın abi ve adem abi bizzat şahittir..

Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yüzde yüz memnuniyet o saydığın devirlerde de olmadı kardeşim...
hatta devlette adil olmayan şeylerin olduğunu düşünenler bile vardı işte osmanı karşısına dikilen ebuzer misali...
alinin karşısına dikilen sahabeler misali...
devlet sistemi olarak efendimizin sitemiyle osmanın,alinin sistemi arasında fark yoktu..
ama halk fırkalara bölündü,müslüman kanı aktı...
aşerei mübeşşere diye sayılan listedeki isimlerden birbirine karşı savaşanlar çıktı...
osmanlıda ha keza öyle isyanlar,başkaldırılar hele yükselme devri denilen devir sonrası...
adil ve refaha yönelik hareket eden bir devlet diyorsan inşAllah nasip olur...
ama padişahlık,saltanat falan kaldıramayız bu saatten sonra...
diyeceğim o ki tayyip erdoğan 20 bin alıyor,200 bin alsın ama aldığı parayı hak etsin...
fakiri fukarayı göz etsin...
aldığı parayı hak ediyormu ?
adamın 10 yıl önceki resmine bakıyorum resmne çökmüş,kanser oldu adam,gözünü kapatsa uyuyacak bence hak ediyor(umsu)

.
Abim dediğine kesinlikle hak veriyorum..Ki zaten şahsına bir zat adıyla bir çok duamda yer veriyorum kabul olur mu bilmem ama elimden gelen odur ve çokta üzülüyorum..Hatta milletvekilleri daha doğru davranmak adına veya hiç bir maddi kaygı gütmemeleri adına 50 milyar maaş alsınlar.
Ama kaç tanesi o paranın hakkını veriyor? Başka bir yönüyle emekli maaşları neden yerlerde neden asgari ücret 800 tl civarında seyrediyor?Bunun meşru yanı var mıdır allah aşkına..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla