02-16-2012, 12:51
|
|
|
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı
Ammar, güzel kardeşim,
Monopol bir yapılanma içinde tanımladığın terimleri genele uyarlarsan kendini fena yanıltırsın,
Ben istesemde sana birşey anlatamam, fanatizmden uzaklaşmadıkça sen.
Benim sana tek önerim, git farklı görüşlere kendi kimliğini belli etmeden de ki,
Türkiye'de ki Hizbullah deyince aklında ilk canlananlar ne, nasıl tanımlıyorsun.
Ama bu iş lafta kalmıyacak, üstüne düşeceksin bunun.
Aldığın cevaplar ve tanımları düşünerek Şevki yılmazın, bahsettiği yapılanmayı birdaha değerlendirelim seninle olur mu?
Bir önerim daha olacak, Nevzat Tarhan'dan Psikolojik Savaş,
Gustave Le Bon'dan Kitleler Psikoloji birde Canada akıl kontrol - manipulasyon araştırmaları hakkında okumanı tavsiye ederim.
Benim adımı ben X diye biliyorum ve inanıyorum peki ya diğerlerine göre?
Ben X oldugumu savunmadan önce, diğerleri beni ne olarak biliyor diye bakardım.
|
kimin ne dediği beni ilgilendirmiyor şöyle ilgilendirmiyor onların ne dediğine göre kendime yön verecek değilim.
kaldı ki bırak yıllacra senin hakında tüm medya propagandasını senin hakkında tek haber çıksın göreyim seni ??
ve bu koroya katılanlardansınız. millette bu algı oluşturulmuşsa bizim suçum mu ?
daha düne kadar hamas için de aynı şeyler söyleniyordu. sadece versiyonları farklıydı . ( hala bunu yapanlar var )
lübnan hizbullahı içinde çeçenlerde içinde somali, moro, ırak mucahitleri içinde taliban ve el kadide içinde aynı şeyler söylenmekte bu karalamalar sadece hizbullah'a mahsus değil nerde bir müslüman baş kaldırsa yafta hazır dinleyici hazır pompa hazır ve bunların üzerleride kullanılacaklar denekler hazır.
kısacası hem fiziki hem psikolojik olarak zülme uğramış mazlum mustazaflar olarak kim ne diyorsa ve kime iman ediyor ( inanıyorsa ) keyfi bilir elimizde sihirli değnek yokki şıp diye algıları silelim... söyleyen de inanan da yapanda hesabını tıpış tıpış verecek ! bu kadar basit...
Konu Ammar tarafından (02-16-2012 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir..
|
|
|