Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-16-2012, 13:33   #20
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Genç Yaşlarda hizbullahın içinde aktif bulunan şuanda öğretmen olan bir abimizle öyle soru cevap tarzında bir konuşmamız oldu verdiği cevaplardan bir kısım aktarmak istiyorum;
"Bende epey oluşumda bulunuyordum sohbetler toplantılar falan..Ara ara bazı hiç görmediğimiz şahıslar geliyordu işin açıkçası konuşmalarıda epey etkileyici oluyordu.İlde bulunan bazı şahıslar hakkında direkt isim vererek konuşup anlatıyordu..Ama bize öyle bir anlatıyordu ki o kadar saat boyunca şahsen tamamen o yapılanmanın içinde olsam ve biraz deliyürek olsam kesinlikle o adamı öldürürdüm..Ki öldürenlerde hep bizim yanımızda olan kişiler çıkıyordu..Düşüncem o dur ki zamanında kirli eller öyle yada böyle o şahıslarla girdiler hizbullahın içine ve bir silah olarak kullandılar..Şimdi ise ellerini çekmişler hizbullah bunun ceremesini çekiyor.."

Ki hizbullahtan tanıdığım onlarca hatta yüzlerce şahıs var..Ki üfürükten teyyare denilen değil diyarbakır ayağının hatta güneydoğunun önde gelenleri..Birinin yeğeni ve birinin oğluyla çok yakın arkadaşımdır ..Yalan olmasın oğlu dediğim kişinin babası belli bir süre önce yapılanmadan tamamen elini çekmiş biridir..Yani duyduklarım üç aşağı beş yukarı hep böyle..Hizbullah kendini kullandırtı..Veli küçükle yani şeytanla masaya oturdu..Şeytana silah oldu..Tsk'nın maşası oldu..Şimdi kimse bana masumdur diyemez..Müslüman ADAM ZEKİ OLMAK AKILLI OLMAK ZORUNDADIR.Yok değilse olamıyorsa girişmeyecek bu işlere islamada milletede zarar vermeyecek..Kimse hizbullahın elinin temiz olduğunu kanıtlayamaz..Ölüm evlerini açıklayamaz..
sen lanetlenme ayetine kabul demekle istediğini söyleme hakkı kazanmış oldun söyle keyyif senindir.

ayrıca senin içinde olduğun övünmekle bitiremediğin gülen hareketi her akşam gözbebeğimiz deği STK ya kullandırttı demek senin yüzünü kızartmadı mı ?

ayrıca senin gülen hocanda zamanında samanyolunda senden senin tanıdığın da Veli küçükle olan masaya oturmayı kanutlamayan belgelemeyen adidir şeref yoksunudur.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla