Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-18-2012, 23:18   #61
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla kusura bakma ama bencede o mantıkla bir yere varılmaz... sizi bilmem ama ben Türk malı varken en kalitesizide olsa onu tercih ederim ve tavsiye ederim ama bu konu başka bir konu... siz minyeli Abdullah filmini izlediniz mi bilmem ama rolde olsa adam gereğini yapmış... siz Antony Quick'i (adını yanlış yazmış olabilirim Hz. Hamzatı oynayan adam) bilirmisiniz bilmem ama ben gerçeğini görmüş gibi ürperiyorum o adamı görünce...
Filmi eleştirebilirsiniz ki benimde eleştirdiğim ve bildiğim tarihe uymayan yanları var ama el insaf yani o kadarda berbat değil... görüşünün neidüğü belirsiz cüneyt arkının filmleriyle büyümüş birisiyim ununkiler bundan daha berbattı...

Filmin rejisi, bütçesi vs. beni ilgilendirmiyor keza paylaştığım yazıda bunu dikkate almış değil keza bence haklı zaten bizim bunları ikinci planda tutmamız gerekiyor ha olaya sadece sinema olarak yaklaşırsak başarılı bir yapım olarak nitelendirebiliriz ancak olaylara hassasiyetler ve bir müslüman olarak beklentiler bağlamında baktığımızda bence tam bir hayal kırıklığına düşeriz ha filme gitmeyecek miyim, elbette gideceğim, yazılanların, kadronun, yapımcının ve fragmanın bana düşündürdüklerini tasdiklemek için, yiğidi öldür hakkını yeme diyebileceğim yerleri de gözlemlemek için gideceğim...