Konu
:
FETİH 1453 -İzleyici Yorumları ve Eleştiriler
Tekil Mesaj gösterimi
02-19-2012, 00:57
#
63
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Tarantula_
Nickli Üyeden Alıntı
Filmin rejisi, bütçesi vs. beni ilgilendirmiyor keza paylaştığım yazıda bunu dikkate almış değil keza bence haklı zaten bizim bunları ikinci planda tutmamız gerekiyor ha olaya sadece sinema olarak yaklaşırsak başarılı bir yapım olarak nitelendirebiliriz ancak olaylara hassasiyetler ve bir müslüman olarak beklentiler bağlamında baktığımızda bence tam bir hayal kırıklığına düşeriz ha filme gitmeyecek miyim, elbette gideceğim, yazılanların, kadronun, yapımcının ve fragmanın bana düşündürdüklerini tasdiklemek için, yiğidi öldür hakkını yeme diyebileceğim yerleri de gözlemlemek için gideceğim...
Yanlış anlaşılmak istemem... sizin söylediklerinize katılıyorum... bende İstanbulun fethi çizgi filminin gelişmiş halini görmek isterdim tabiki...
benim yazarı eleştirdiğim taraf ön yargılı olması... ya düşünün ki biz Selahaddini, Baybarsı aklıma gelmeyen onlarcasını hep gayri müslümlerde gördük... ya adamın birisi çıkıp bir film yapmış en azından bir ilk ondan bile önemli... bazı akıl sahiplerine örnek olsun...
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul