Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-19-2012, 23:29   #1
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sakin ol la bir nefes al,madem Atatürkçüsün önce güzelim türkçene sahip çık nokta virgül kullan ki yazdıkların birbirine girmesin Atatürke itibarı çanakkalede 250 bin kişi ne ayak ? Atatürke itibar ettikleri için mi şehit oldu bu kişielr ? Öyle ise,şehit değil ölüdürler.Ha onca insan itibar ettikleri için değil,üülkesi için ölmüştür bunu önce anlaman kavraman lazım ;) Ha illa itibarlıktan söz edeceksen bunu cumhuriyet dönemine bakarak yapmak lazım olaylar olaylar mevzular mevzular

Bir heykele elle işaret yapmak şerefsizlik değildir.İlla şerefsizlik bekleniyorsa,şimdi yasaya hukuka küfür edicem olmucak gerisini sen anlayıver koçum

Gazlayıp gazlayıp yolluyorlar la bunları da.Ama iyi oldu bekliyordum böle birisini
bu forumu bu yüzden seviyorum hekes yanlış anlıcak birini arıyor koçum şimdi şöyle tabiki insanlar ülkeleri için şehit oldular ama başlarında bir komtan vardı ve onun stratejisiyle başarı kazandılar itibar derken onu söyledim yasaya küfür etme sakın kendinize küfür etmiş olursun benden söylemesi birde heykel demişsin aklın sıra gazlıyosunda gelmem o değilde bunca karikatürist tayyip efendiyi çizdi diye soruşturma geçiriyor ona yapılınca kıyamet kopuyor atatürke gelince dut yemiş bülbülsünüz zorunuza gidiyor demi tepkiler neden bizim liderimiz için bu kadar tepki olmuyor diye olmaz koçum uğraşmayın atatürkün yerine geçmesi imkansızdır allah korusun bir savaş çıkarda başta giderse belki dicem ama başta gidermi lideriniz yoksa maami sahillerinemi tüyer evladının yanına

noktalama kullanmıyorum dilbilgisi zayıf göründüğü gibi kusura bakma artık

ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder