Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı
sen atatürkün partisi diye chpye,türklüğü savunuyolar(mış) diye mhp ye oy veren zihniyetten olduğun için kişisel düşünce nedir pek anlamazsın...
o ikisi bana dnyayı bağışlasa oy vermem mesela ben...
küfrünü açıktan söyleyen bir partiyle,kavmyietçilik yeri gelince müslüman kanı döken bir partiye oy vermeyi müslüman kimliğimle asla bağdaştıramam...
özgürlüğü ve islamı savunan partileride yetersiz görürsem boykot ederim seçimi problem değil...
kimse babamın oğlu değil,Allah bana akıl ve irade vermiş bunları kullanabildiğin ölçüde insan olursun ama sen anlaşılan bireysel özgürlüktende çakmıyorsun 
|
sen bu söylediklerine inanıyorsan şimdiki oy verdiğin partide yanlış yazdığın gibi bir parti yok çünkü en yakını o mu dersen düşünüyorum oda değil tuturmuşsun bir müslümanlık müslümanlık için ne yaptınız kardeşiz kardeşiz kardeşizde laflada olmuyorki abd istesin malatyaya füze abd istesin suriyeye gider abd istesin bilmem ne bumu senin müslümanlık anlayışın yazdığın gibi kimse babamızın oğlu değil desemki kendi insanını düşünüyor senin partin açık söylemek gerekirse o da yok arkadaş vanlılar hala çadırda yaşıyor aksilik falaln laf siz sadece konuşmaya önem veriyorsunuz içraat olsun olması güzel konuşunda ne yaparsa yapsın one minute ne oldu 9 adam öldü sonra israille ilişkilerimiz bilmem kim düzeyine indirildi başımıza çuval içraat yine yok bunları yapan müslüman değil haa onu biliyosun zaten arab baharı bilmem ne diye dünyayı dolaştılar tamam gitsinler hatırlıyomusunuz o günlerdeki şehitleri şehit hergün oluyo canım boşver madem müslümanları düşünüyosunuz bunlarda olmasın ben biliyorum şimdi diyeceğini geçmiş dönemdede şöyle olmuştu suriyeyle şu olmuştu abd nin önünde boynumuz eğikti elimiz bağlıydı keşke yine öyle olsakta başımız dik olsa varsın elimiz bağlı olsun sizin en iyi yaptığınız şey reklam sanki 100 senedir pkk ya operasyon yapılmıyormuş gibi operasyon reklamları 12 senedir girilmeyen kazan vadisi bilmem ne 10 senedirde sen varsın o nasıl oluyo önemli olan 2 sene demi onlar gitti oslolara abi yapmayın demeye müslümanlık bunlarsa arkadaş yok ben müslüman değilim bireysel özgürlük dediğin şey kısacası paradır paran olduğu kadar gücün olduğu kadar özgürsündür onun maşallahı var türkiyede artık onu hallettiniz bi tamam paramız var ama huzurumuz yok parayla saadet olurmu

biraz uzun oldu kusura bakma dilbilgiside zayıf

van depreminide 99 depremiyle karşılaştırısın şimdi o zaman daha kötüydü o kabul ama o zamanda yazdı ben karşılaştırmıyım sen daha iyi yaparsın