02-21-2012, 21:01
|
|
|
|
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı
madem siz yargılamıyorsunuz insanların dindarlığını veye dinsizliğini ne hakla dindar nesil yetiştirilecek deniyorki yada nasıl yetiştirilecek son 10 senenin iktidarı yüzde 50 oy almış bir parti yenimi nesil yetiştirmeye başladı evet yeni nesil yetiştiriyor söylediğiniz gibi sizin belli bir görüşünüz yok işinize geleni destekliyorsunuz bu sene baktılarki son bir taban yaratalım demeye başladılar demi geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye hadi bakalım
|
Alıntı:
|
madem siz yargılamıyorsunuz insanların dindarlığını veye dinsizliğini ne hakla dindar nesil yetiştirilecek deniyorki
|
nesilin sözlük manasını biliyo musun ?
Alıntı:
|
yada nasıl yetiştirilecek son 10 senenin iktidarı yüzde 50 oy almış bir parti yenimi nesil yetiştirmeye başladı
|
valla bende devletten böyle bişey beklemiyorum...
laik devletten böyle bi beklentim yok...
mümin yetirştiren kurumların özgürlüğünü sağlasın yeter...
yo söyleme sırası şimdi geldi demek ki...
kemalist laik zihniyet maddi manevi öyle bi yasakçı ve batık bir devlet bıraktı ki geriye onlarla uğraşıyodu adamlar...
Alıntı:
|
evet yeni nesil yetiştiriyor söylediğiniz gibi sizin belli bir görüşünüz yok işinize geleni destekliyorsunuz bu sene baktılarki son bir taban yaratalım demeye başladılar demi geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye hadi bakalım
|
sizin deme senin de.bana bakarak siz deme...
ayrıca benim görüşüm bu konu içinde yazıldı...
senin gibi baba partisine oy veren biri için fazlaca şaşırılacak olay...
ama işine gelen derken mesela din düşmanı chp ve faşist mhp asla işime gelmez benim...
öyle de bi durum var,hassasiyetimi paylaşan partilerden seçim önceki şartlarını ve seçim sonraki projelerini dikkate alarak oy kullanırım...
eh iradesini hiçe sayan bir insana göre fazlaca cesur ve saçma gelebilir,o da senin sorunun 
belli bir görüşümüz yokmuş konuya yazmaya başladığından beri görmekteyizki hiç bir görüşe dair ortalama dahi bir bilgin yok 
|
|
|
|