dostum ben sizide iyi biliyorum mhp sinide chp sinide siyaset denilen haltın ne işe yaradığınıda dolaylı yoldan cahil diyosun ama o kadar değil

hiç bir görüşüm yok diyorum ama oy verdiğimiz parti mhp dir faşiştlikle suçladığınız

ama ben faşist falaln değilim mhplilerde faşist değildir türkiyede faşistlik yoktur bi kere onu söyliyim o size gaz verenlerin neticesinden uydurdukları chp lilerinde dinsiz olduğunu söylüyosunuz işte 1920 lerde camileri ahır yapmışlar falan şavaş var arkadaşım ülkede işgal var birileride direnmeye çalışıyor namusunu vatanını korumaya çalışıyor adamlar ne yapsın atlarını silahlarını nereye saklasın sen camide yatıyosunda adam vatan uğruna camiyi kullanmasınmı içlerinde ateist yokmudur tabi vardır onunda hesabı allaha bize ne ki asıl dinsiz camileri yakan kim biliyomusunuz devlet öldürdü diye özür diledikleriniz varya tuceliler tabi hepsi değil orda camiler yakıldı ordaki insanlar yaktı devlete attı suçu konu yine nerden nereye geldi yaa neyse uzattım kusura bakma artık