Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-23-2012, 00:54   #60
Kullanıcı Adı
werret
Alıntı:
Ebul Esved Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ebul Esved, buraya bir hadis ekleyim, sen de o hadis üzerine biraz tefekkür etsen olur mu?

Ahmed bin Hanbel, Ali (radıyAllahu anh)’dan şunu rivayet etmiştir:

''Beni Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) çağırdı ve buyurdu ki,

”Sende İsâ’ya benzer bir yön vardır. Yahudiler onu öylesine horlamışlardır ki, anasına iftira bile etmişlerdir. Hrıstiyanlar da öylesine sevmişlerdir ki, onu kendisine layık olmayan bir yere indirmişlerdir.” ''

Ali şöyle devam etti: ''Dikkat edin, iki grup, benim hakkımda kendilerini gerçekten mahvedeceklerdir. Birisi sevenlerdir ki, beni bende olmayan şeylerle öveceklerdir. Diğeri de horlayanlardır ki, bana olan kinleri onları bana iftiraya zorlayacaktır. Bakın, ben peygamber değilim. Bana vahiy gelmez. Ama ben gücümün yettiği kadar Allah’ın kitabına ve Resulullahın sünnetine uygun iş yaparım. Size Allah’a boyun eğmeyi emrettiğim sürece hoşunuza gitse de gitmese de bana boyun eğmek görevinizdir.'' (Ahmed bin Hanbel, Müsned, I/160)

Ebul Esved, Bu arada İbn Teymiyye hakkında ne düşünürsün? Sever misin Şeyhu'l İslam'ı?

Şeyhu'l İslam İbn Teymiyye zamanında senin Nusayri atalarına karşı savaşıp , iman etmeyenlerini katlettirmiş!..

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Bir de, facebook'ta ''Sosyalist Nusayriler'' isimli bir sayfa var.

Sen de muhtemelen bu sayfayı biliyorsundur..

linki şu:

http://tr-tr.facebook.com/Nusayri

Bu sayfa bildiğim kadarıyla; Facebook'taki en yüksek katılımcıya sahip olan Türkçe Nusayri sayfası...

Bu sayfada neden müslümanlarla dalga geçiliyor?

Mesela bu sayfadan güncel bir fotoğraf ekleyim;

Bu fotoğrafın altına şöyle bir yazı eklenmiş:

Alıntı:
"Kadını erkeğin üç adım gerisinden yürüten, mutfakta hapseden ve ağzını gemleyen bir kültüre karşı nasıl bir saygı besleyebilirim."
*Pim Fortuyn*
http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf

Konu werret tarafından (02-23-2012 Saat 03:42 ) değiştirilmiştir..