Kardeşim geri zekalı değiliz burada ben dahil herks olayların 3 yönüylede ilgilidir araştırı okur takip eder.Muhalifler ne diyor bakar,esatçılar ne diyor bakar,bu ülkeyi takip eden ülkeler ne diyor bakar,kendi ülkemizin hükümeti ve muhalefeti ne diyor bakar.Ben muhalifleri de eleştiririyorum vakti geldiğinde,esatı da.Ama Muhaliflerin hepsi kaka değil,içinde çoluk çocuk kadın varsa ve öldürülüyorsa öldürene bakarım,neden öldürdüğüne ve nasıl öldürdüğüne de bakarım.
Bu koyduğun videoyu aylar önce izledim,nereye gidersen git hangi ülkede ayaklanma çatışma varsa,orada muhalifi destekleyende bulursun,muhaliflerin karşı durduğu kişileri destekleyeni de.Bunu Mısır'da da görürsün,Libya'da da,Filistin'de de ki zaten görüyoruz gördük.Veya başka ülkelerde de.
Bir iki kişinin söylemine bakıp ''vay anasını avradını demek olay bundan ibaretmiş laaa'' diyecek kadar da mal değiliz.Mal olsak,chp nin sözlerine hak verirdik iktidar yapardık öyle değil mi ? Ben partimden çok chp yi takip ederim mesela.Olay bu kadar basit.
Senin burada yaptığın ezberlerini ortaya dökmek sadece,bunu da video ebeliği yaparak yapmaya çalışıyorsun.Belki sağdan soldan bir kaç işi yutar ama bu forumda kimseye yutturamazsın.
Doğruculuk belli başlı grupların ağzının içine bakmakla olmuyor,sadece ağız kokularını içine çekersin o kadar fazla ileri gidemezsin.
Bahreyn den söz et bakalım ? Oradakilerde birer terörist diyebilecek misin yoksa hakikatten mezhepçi misin değil misin bu sayede ortaya çıkar.
Cüneyt Özdemir de gitti suriyeye,Şam'ı çekti eğlene akşamlarını vs. ''Çatışma yok burada'' dedi sırf başbakana muhalif olmak için,ne oldu ? Babayı aldı.
|