02-24-2012, 20:24
|
|
|
Kardeşim burada nasıl tartışılır nasıl yazılır muhabbeti yapılmıyor.Sen gelmişsin buraya yok onlar bunlar terörist yok bilmem ne diyerek saçma salak videolar ekliyorsun.Tartışma dediğin bir iki angutun söylediklerini eklemekten ibaret ise bende ekleyim bir kaç video videolar üzerinden meseleyi ele alalım ? Yok arkadaşınmış,yok BBC imiş,oldu bittiye getirmek kolay mı ? Aha bak senin söylemini destekleyen cüneyt özdemirin programını örnek gösterdim,haklılık payın mı arttı ? 
2500 sayısını kim açıkladı esat birlikleri mi ? Esat haklıysa,son zamanlarda ordudan kaçıp toplu halde muhaliflere katılım neden artıyor ? Videocusun,aç bak izle katılımları.Zulüm sadece öldürmek değildir,kaldı ki ölenlerin sayısı 5 dahi olsa zulüm zulümdür.Sen hala öldürülen insanları anlayamamışsın,bu yüzden öldürülmelerini gayet doğal karşılıyorsun.
Eee bu devlet zamanında kürtlere zulüm yapmadı mı ? Teröristlerde bunu iyi değerlendirip yurt dışında nasıl iş yaptıkları ortada,Hollanda da meclis kurulmasına izin vermeler,kanallarına izin vermeler,para alış verişi ve beslenmeleri,pkk nın ve batının yaptıklarını bana anlatmaya kalkmayasın sakına ;) ''Batı pkk için söylediklerini,suriyeli muhalifler için söylüyorlar'' demeye kalkıyorsan,bizim ülke bu durumda hangi konumda peki ? (=: Kaldı ki pkk ya darbeler vurulmakta avrupada artık. Ha pkk demişken,pkknın en büyük destekçilerinden biri rusya değil midir ? Öyle,aynı zamanda çin.Rusya ve çin suriye konusunda da esatı destekliyor.Esat ise şuan pkkya ev sahipliği yapmakta.pkk elemanları da esat birliklerine destek veriyor.Fantaziler dünyası 
Bahreynliler için neden ''onlar da terörist'' diyemiyorsun ? Mezhepçilik bataklığında boğuluyorsun.
Bir iki suriyeli bulmakla ''aa bu olay böylemiydi'' anlamı çıkarılmaz aslanım.Ha illa suriyelileri muhattap al diyorsan,zaten oları alıyorum canını sıkma sen ;)
Hem bilgi ver bakalım madem bilgi kaynağısın o kadar araştırıp takip edip suriyelileri muttap almışsın,bu terörist dediklerin muhaliflerin kuruluşundan itibaren geçmişlerini yaz bakalım neler yapmışlar şimdiye kadar bilelim öğrenelim.
Özellikle öldürülen 1 yaşındaki bebeği yaz,elebaşı olması lazım kendisi.
|
|
|