Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-26-2012, 00:48   #4
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok din düşmanı,kemalist yada devletin adamı olman lazım rahat etmen için...
teröristmiş
terörist hile ve tuzak kurarak halkın seçtiği adamı baştan indirenlere,ona oy verenlere zulm edenlere denir...
apoya bir fiske dokunamayan,lüksünü sağlayan devlet mirzabeyoğluna sürekli işkence yapmakta...
adamın ağzı yüzü mosmor halini tüm ülke gördü...
14 yaşında bir çocuğu dgmde yargılıyorlar,14 yaşında çocuğun yıkacağı devlete çok güvenmemek lazım
gelelim mirzabeyoğluna...
teröristmiş,öldürmekmiş...
ibda c diye bir silahlı örgüt var ve mirzabeyoğlu lideri öylemi
delil ne
bu konuya dair zerre bilgisi olmayan sana soruyorum mirzabeyoğluna devleti yıkmak suçundan müebbet veriliyor hangi delilden...
hangi operasyona katılmış,hangi somut delil var ?
dgmnin delil bulamadığı ortaya çıktı...
mirzabeyoğluna idam cezası veren hakim çıktı yanlış yapmış olabiliriz diye açıklama yaptı...
tabi senin bunlardan haberin yüzde 99.9 yoktur
senin tarihçiler bunuda söylememiştir

ordunun o günkü 'şerefini' iyi biliyoruz...
fişlemeler,zulümler vs...

vallahi sizlerle kişisel bir sorunum yok...
ama bilginiz olmadığı konulara girip ahkam kesiyorsunuzya deli olurum...
apo yakalanınca pkk ile anlaşma yapanları sen korumaya devam et ben sana bişey demiyorum teröristin itibarı daha fazla tabi seni hiç bi şehirde o ilin savcısı hakimi davulla zurnayla karşıladımı gideceğin yere helikopterle götürdümü götürmedi benide götürmedi ordunun şerefini senle tartışmam ben kimseyle tartışma şeref denilen şey bizaman var olan bi zaman yok olan şey değildir şeref ya vardır yada yoktur dün size karşı olan ordu bugün topuk selamı veriyor diye şerefli öylemi
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla