02-26-2012, 01:24
|
|
|
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı
apo yakalanınca pkk ile anlaşma yapanları sen korumaya devam et ben sana bişey demiyorum teröristin itibarı daha fazla tabi seni hiç bi şehirde o ilin savcısı hakimi davulla zurnayla karşıladımı gideceğin yere helikopterle götürdümü götürmedi benide götürmedi  ordunun şerefini senle tartışmam ben kimseyle tartışma şeref denilen şey bizaman var olan bi zaman yok olan şey değildir şeref ya vardır yada yoktur dün size karşı olan ordu bugün topuk selamı veriyor diye şerefli öylemi
|
Dün ordunun başına gelenler, pkk nın, inançlılara oranla daha iyi olduğunu söyler,pkkyla mücadeleyi 10. plana atar,bugün gelen pkk ile mücadelesine tam gaz hız kazanır.Dün gelen basına pkk ile ilgili brifing vermez ama dindarlara baskı için her türlü boku yer,bugün gelen pkkyla nasıl mücadele ettiğini en ufak ayrıntısına kadar paylaşır.
Veya,dün ''ordu göreve'' diyen yavşaklar,bugün ''ordu göreve'' diyemiyorsa,bunun sebebi ordunun değiştiğinden dolayı değil midir kuzum ? Eee haliyle şeref olayıda kişiden kişiye değişiyor Misal,daha önce bu ülkede rütbeye sahip olanlar ''cumhuriyete sahip çıkıyoruz atatürkün bekçisiyiz laiklik için her şey yaparız'' diyenler,neden şimdi 'gık' diyemiyor ? Eee ne de olsa rütbe var,altında binlerce er emir altında,gücü ne atatürkten alıyorlar ne de laiklikten varsa emir altında silahlı kişiler sömür anasını satayım ülkeyi laiklikte bahane atatürkte bahane.Bunların bekçiliği bu kadar olur anca.Emekli olduklarından bu yana kaç defa anıtkabire gitmişler ? İşte buna şerefsizlik denir.Söz konusu israil ise gerisi teferruattır onlar için her zaman 
Konu Hüdaverdi tarafından (02-26-2012 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir..
|
|
|