Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-26-2012, 20:37   #12
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''Ben öyle düşünüyorum'' demekle olmuyor bu meseleler.Aç oku takip et,içlerinde bulunmak onları anlamak anlamına gelmez.En ayrıntılı örnek,askeriye hala birliklerin duvarlarında şeriata,örtüye,kuran kursuna sardıran afişleri var,bu şerefsizliğin altına hangi komutan imza attı acaba ? Tek örnek bu sadece.Ordudan atılmamak için eşini bagaja saklamak yoluyla lojmanlardan çıkanları saymıyorum bile.YAŞ kararlarında disiplin bahanesiyle ordudan kovularınları hiç ele almıyorum.Anayasa değişikliğiyle birlikteYAŞ'a yargı yolu açıldı neyseki.

Kanal a yı aç emekli albayı dinle bak neler diyor.
askerliğini yaptınmı bilmiyorum sen düştüğün birlikte komtanın yanında yiyorsa kurana kitaba küfür et bakalım sana ne yapacak olurmu adam karısını bagaja sokarmı yaa askeriyede görev süresi en az 2 yıl bir yerde adamın karısını 2 sene kimse görmemişmi ilginç valla senin dediğine göre orduda namaz kılmak disiplinsizlik oluyor öylemi oruç tutmakta yasak ozaman ben görüyorum askerler iftar açıyolardı :S her sabah namaza kalkanıda gördüm sen yaptıysan sende mutlaka görmüşsündürde erkekliğe leke sürdürmiyosun
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla