Konu
:
Hocalı Mesajı "Hepiniz Ermenisiniz hepiniz .. siniz"
Tekil Mesaj gösterimi
02-27-2012, 15:22
#
7
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
Terennüm
Nickli Üyeden Alıntı
Aynen öyle duygu hanım..ermeni katliamını ve sarkozyi kınamak için orada toplandığımız halde..içişleri bakanına ağzı alınmayacak küfürler ve hakaretleri havada uçuştuğu bir organizasyondu..kendini bilmezlerin ermenilerden çok hükümete galiz küfürler etmesi mitingin ruhuna yakışmadığını söylemek isterim..her kesimden insanların bulunduğu mitingde malesef asgari müştereklerimizde bile birbirimize tahamülümüzün olmadığı görmek içler acısı...
orda püskürttükleri zihniyetin oraya toplayabileceği insan sayısı belli,
onun için oraya toplanan hassasiyet sahibi kalabalığı, kendi zihniyetlerinin kalabalığı olarak göstermek istemişler bu çok bariz...
hiç yakışmadı hemde hiç... biz gerçekten zulme uğrayanın, mazlumun, mağdurun yanında olmayı beceremiyoruz...
hepimiz ermeniyiz sözünü ne kadar tasvip etmesemde, hrant dink mitinginin özünde 'ırk ayrımı gözetmeksizin mağdur mağdurdur' mesajı olduğunu düşünerek eleştirme lüzumu görmedim, hatta destekledim.
kim ne derse desin, hrant dink cinayeti ile hocalı katliamı zihniyeti arasında bir fark görmüyorum...
biz meselelerinin özünü okuyamayan ve her fırsatta sadece kendi ideolojisini zihniyetini püskürtmekten başka birşeye yaramayan bir topluluk haline geldik ne yazıkki...
_Ednâ_
Açık Profil bilgileri
_Ednâ_ nickli üyeye özel mesaj gönderin
_Ednâ_ - Daha fazla Mesajını bul