02-28-2012, 01:39
|
|
|
Hee öyle Adamlar durup duruken ''haydi silahlanalım sağa sola sıkalım anasını satayım'' diyerek olaya girştiler sanki. Adamlar gösterilere başlayınca üzerlerine sıkmaya başladılar la,ne silahlı grubundan bahsediyorsun ? Askerler sanki silahlarına sıfırlama ypıyormuş gibi konum alıp atış yapıyor onlarca videosu var bunların.Kaldı ki asker saldırmadan silahlı grup murupta yoktur ortada,ne de saldırı vs. Asker ne zaman azıttı halkta silahlandı haliyle.Şimdi bir örnek vericem forumdaki hanımlara ayıp olacak.
Bu bir yana,bu mallar hiç mi hedef nedir bilmez ? Vurdukları ya çocuk ya kadın.Bu kadar mı acemi askeri birlik olur ? israil hapşursa suriye yıkılırmış demek ki.Bir de sözde Filistin'e sahip çıkıyorlar demen yok mu,daha kendi vatandaşına sahip çıkamayan,hedef gözetmezsizin vuran orduya sahipler,tıpkı bizim pkklılar gibi önlerine geleni vuruyorlar.
Hatta Suriye de ilk öldürülen kişiler arasında 5 yaş civarı bir kız çocuğu vardı,gözünden vurulmuştu çok iyi hatırlıyorum.Sivil bir eylemde,zaten muhaliflerde silahın s si dahi yokken.
Esat hangi halkını silahlı kişilerden korumaya çalışıyor ? Sapkın hezhebine mensup kişileri mi ? Muhalifler o ülkenin halkı değil mi ? Bizim geçmişimizde Dersim'i vuran kişiler neyse,esatta o kişilerin günümüzdeki son versiyon halidir.
Ehe muhalifler suriye ordusu kıyafetini giyerek,kontrol sağladıkları kentlerdeki kendi insanlarını vurup hatta füzeler bombalar atıp ''aha esatçılar vurdu'' diyorlar di mi Füzeleri bombaları da elleriyle atıyorlar adamlar bu kadar azmış di mi sana göre 
Bali,hap,esrar kullanıyor musun ?
Suriyeyi geçtim,bizim ülkemizde kimliğinde ''islam'' yazdığı halde,bu ülkede ki didnar kesime saldıranları çok iyi biliyoruz dert etme sen Bu yüzden suriye devletinde kaç sunni bakanmış kaçı vekilmiş beni iplemez.Sen kafayı takmışsın mezhepçiliğe,o cümlen dahi bunun kanıtı.
Kınadığın apaçık ortada inkar eden yok merak etme,kınadığın muhalifler,desteklediğin zalimler.Senin mezhebin zalimlik mezhebi.
Konu Hüdaverdi tarafından (02-28-2012 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir..
|
|
|