Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-29-2012, 23:57   #47
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizim ülkenin adını da değiştirsek senin içinde saklı kürdistan aşkını dizginleyemiyecektir..pardon ümmet aşkını diyecektim =))
Güzel kardeşim bize neyi ispatlamak istiyorsun ? bir hak vardıda ben mi vermedim ?
Benim senin savundugun degerler ile hic bir problemim yok ama sunu sana gostermek istiyorum her actıgın konu da alakalı alakasız bize kürdistan kürt haklarını gözümüze sokmaya calısmanın ne faydası var ? Pozantı cezaevi haberinde ki alıntı senin kürdistan komuoyuna yapılmıs cagrı baska yer olsa ben senin duyarlı olmayacagın kanısına varıyorum..Bugun kimse kürtlere eziyet edilmedi ayrımcılık yapılmadı diyor mu ki sen bize hala devletci diktatör yaftasını yapıstırıyorsun..Senin onceden beri aynı hislerle yazdıgını dusundugum ıcın soyluyorum .

neye gülüyorum biliyor musunuz Kürtçülerlede kürdistanı tartışınca aynen sizin gibi konuşuyorlar pardon sizi onlar gibi konuşuyorsunuz yok yok bir biriniz gibi konuşuyorsunuz.

evet ikinize de yaranamadığımız için Ümmeti olduğumuzu çok daha iyi anlıyoruz. bilmem anlatabildim.

ayrıca diyorsun neden kürdistan kürd hakları falan diyorsun diyorsunuz. sebebei şuan zülme uğrayanları kürdler olduğu olmasın ben Türkiyenin hangi mazlumiyetini savunayım. kürtlere asimilasyon yaptığı için mağdurdur konusu mu açayaım neyi bekliyorsunuz !
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla