Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2012, 03:52   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
ama ben su tezati anlamiyorum madem gülen cemaati 28 subatla isbirligi icine girdi neden 28 subattan en fazla zarari gülen cemaati cekdi..
-hocaefendi hakkinda düzmece kasetler cikartilarak dügmeye basildi..
-evlere, dersanelere baskinlar yapildi.
-fatih üniversitesine basörtülü ögrenci aliyor diye ögrenci alma yasagi getirildi.
-hocaefendi hakkinda nuh mete yüksel denen sahis onlarca dava acip, yillarca yargilanmasini istedi.
-cemaatle uzaktan, yakindan alakasi olanalr fislenip askeriyede mimlendi.
-zaman gazetesine her kulvarda ambargo koyularak, vetolu gazeteler arasina girdi.
-t.c devleti dis ülkere baski yaparak türk okullarini zor duruma düsürmeye calisti.
-cemaate yakin sahislara akil almaz saldirilar yapildi o dönem hakan süküre cemaate yakin diye yapilmadigi kalmadi, gs den gönderilmesi gündeme geldi.
-dersanelere karma egitim zorunlugu getirilerek, siki denetimler yapilmaya baslandi.
-stv, zaman ve cemaat yayin gruplarina devlet ihale, haciz ve duyuru ilanlari verilmeyerek resmen ambargo uygulandi..

bu maddeler uzatilip, gider yani ben bu tezati anlamakta zorlaniyorum, biriside beni aydinlatirsa..
bu arada birisi bana cikip hocaefendinin alenen eceviti destekleyin gibi bir söylemini kanitlayabilir mi yada birakin aleneni ima yoluyla bile bir aciklama varsa paylasabilir mi..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla