Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2012, 01:53   #4
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Su haberdeki olayi 28 subat süreci ile kiyaslamak biraz fazla abartili olmamismi?

Ayrica görüntülerde olayi anlatan genclerin,
rahle üzerinde Kurani Kerim manzarali olarak olayi anlatmalari bana cok ilginc geldi....

niye abartı olsun ne fark eder yine aynı baskılar değil mi ?

ayrıca gözünüzün önünde öldürseler dersiniz ki adamın ölmesi çok ilgincime gidiyor dersiniz çünkü bu haber bile hoşunuza gitmiyor ! altında ne arıyorsanız. artık...

rahle çok ilginç geliyor mu ne bekliyordunuz ? içki şişelerimi baly mi ? silah falan ne bekliyordun da tahle ilgincine gitmiş ? adamlar oraya onu öğrenmeye gidiyor olmasınlar yoksa yanlış mı anlatılmış ??

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

JİTEM Gitti Yerine PİTEM Geldi Adana'da bazı dernek müdavimi gençlere yönelik polis tarafından 'Derneğe gitme!' şeklinde baskı yapıldığı iddiası üzerine İnsani Hürriyetler ve İnanç Platformu Basın Danışmanı Av. M. Halis Yetkiner, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçmişte JİTEM tarafından kendisinin de tehdit edildiğini belirten Yetkiner; "Geçmişten biliyoruz ki bir JİTEM vardı. Hatta benim büroma da geldiler, beni de tehdit ettiler. Bunlar JİTEM adı altında faaliyet yürütüyorlardı. Ama bütün ısrarlara rağmen böyle bir birimin, böyle bir oluşumun olmadığı söylendi. Şimdi yapılanlara, hareketlere, tavırlara bakıyoruz, yapılanlara bakıyoruz. Sanki JİTEM gitti yerine PİTEM geldi. Yani Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele Timleri gitti. Yerine Polis İstihbarat ve Terörle Mücadele Timleri geldi. Ben bunlara terör müfrezeleri diyorum.

Neden terör müfrezeleri diyorum. Çünkü son günlerde Adana şehrinden bana intikal eden 30'a yakın aile var. Bunların çocukları tehdit ediliyor. Çocukları dershaneden alınıp götürülüyor. Çocukları yoldan çevriliyor. Aile reisi gitmiş amelelik edip çalışıyor. Çocuğunu evden alıyorlar, okuldan alıyorlar, dershaneden alıp götürüyorlar. Götüren kimdir, necidir, belli değil!"dedi.

yazının devamı için tıklayın !

Konu Ammar tarafından (03-07-2012 Saat 02:02 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla