Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2012, 03:01   #13
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
ali1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bide din iman konuşuyosun ayıp bee o kadınlar senin için veya dolapderedekiler için soyunmuyolar evet soyundukları ülke yer yanlış ama islamdada şehvetle bakmadığın sürece problem yoktur der böyle konulardada iç yüzünüzü görüyoruz sizin tabi haberde bile hayır yokki ben size ne diyim ayasofyada soyundu diyo sanki içeri girdi orda soyundu yazık yani tabi 13 yaşındaki kıza kendi rızasıyla tecavüz edildi deyip sapığını serbest bırakan zihniyete bişeyler daha söylerim ama neyse
Ben asla din iman muhabbeti yapmam Baltayı kayaya vurdun
Evinde duştan hangi şekilde çıkıyorsun çıplak mı giyinik mi ? Eee malum aile içinde seks meks olayı olmaz ee haliyle aile içinde kimse kimseye göz koymaz değil mi kuzum ? Ula insan wc ye veya duşa girince bile hemen çıkmak zorundayken yok başkaları bakmasınmış yok şehvetmiş yok bilmem ne şeyiymiş her boka kılıf uydurmak mı gerekir ? İslam veya başka din bunları ele almasan dahi ortada toplum ahlakı diye bir şey var,sen hiç kafede yaylana yaylana osuran birisi gördün mü ? Veya balgam atanlara nasıl gözle bakıldığı ? Veya tuvaletini wc dye değilde bir agacın dibine yapıp taşla sileni ? La ne içtin Allah aşkına
Ayasofya camiinin orası İstanbul'un en yoğun turist çeken yeri olduğu için orada soyunduklarını tahmin etmek güç değil,ilgi alaka bekliyorlarsa dolapderede gereken ilgi alakayı gösterirler,gündeme daha yoğun şekilde oturur,hesap kitap meselesi.

13 yaşındaki kıza tecavüz eden kişiyi ben mi serbest bıraktım ? Arkadaş boş boş konuşma.

Konu Hüdaverdi tarafından (03-09-2012 Saat 03:24 ) değiştirilmiştir..