Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2012, 21:13   #21
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Bana bir kaç tane muhalif köşe yazarı ismi verir misin HaArP ? Artık muhalif köşe yazarı bulamıyorum.
Muhaliflik doğru olmayan bir şeye karşılık yapılan hakkı söyleme ise edebiyle görebilirsin... Ali Bulaç !

Alıntı:
''küstah'' hor ve nobran lügatin en seçkin kelimelerindendir. Bu hitap yerine 'saygısızlık' ''ciddiyetsizlik'' vs.vs. gibi kelamlar ile mukabele etmek gerekmez mi ? Açmış olduğu tazminat davası tarafımızdan da haklı görülebilirdi.
Saygısızlık yahutta Ciddiyetsizlik kelimeleri ''Sataşma'', Yanlış anlama şeklinde tezahür eden kelimelerdir ! Osya bu kavram olarak derin ve kasıtlı !

Alıntı:
Aynı zamanda köşe yazısını okuduğunuzda tek mukabele edilmesi gereken noktadan ''zavallı başbakan'' ve ''ömür biçmek'' gibi dar mevzulardan daha geniş bir zaviyeden mukabele etmesini beklerdik. Kadere iman noktasını ele almak ve islami lügatten kelimelerin bu münazarada kullanılması yersiz olduğu kadar gereksizdir. Sadece rant amacı güttüğü hissi ruhumuzda tekevvün etmiştir.
Konuyu şahsi bir minvalde alır isek Dava kısmından bakarız ben naçizane olayın ''Derinlik'' kısmındayım...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla