Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı
yaaaa gördün mü bunu diyeceğinizi biliyordum şöyle yaklaşık olarak bi 50 60 yıl sabır den şartlar oluşsun diyorsunuz !
oyalıyorsunuz deyincede kızıyorsunuz.
10 yıldır ünide serbestiyet varda birileri babasının hayrına izin veriyor. bazı okullar hala almıyor. ve hiç bir yasal güvenceside yok. kimin mizansel olduğunu görmüşte olduk. ana yadan önce istemeyin anayasa içinde istemyin bahsetmeyin diretmeyin. mizansen bey derdiniz oturun oturduğunuz yerde ne olacaksa biz yaparız zamanıda keyfimiz bilir ne zaman zamanı dersek odur. mizansenindesiniz 
bu arada özür dilemek zor geldi değil mi ? şartlardan bahsederken çok kolay değil mi ?
|
Şekerini bulduğun zaman öyle bir sarılıyorsun anlatamam. Ben Ak Parti'li olmadığımı söyledim sen bana hangi sıfatı yakıştırıyorsun gerçekten anlamıyorum....
Yeni anayasa çalışmaları yapan komisyonun isimlerine bak, biyografilerini tetkik et, hangi sivil toplum kuruluşları ile hasbihallerde bulundular bunları araştır. Ve bu komisyondan hangi şekil ve paradigmalar içerisinde nasıl bir anayasa oluşacağını tahayyül et. Daha fazla uzatmak istemiyorum mevzuyu.