Konu
:
'Cemaatçileri' tanıma rehberi
Tekil Mesaj gösterimi
03-20-2012, 02:01
#
10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
BENHUR
Nickli Üyeden Alıntı
Şu yazdıklarını okuyunca uzunca süre bu forumda idarecilik yapmış olmanın bile ne büyük bir talihsizlik olduğunu anlamak yeterli.
İnsan bu kadar mı çabuk satar
Ölmüş adamın arkasından miras kavgası yaşandığında sırıtan en değil miydin ? İnsanlar çıkıp ''aaa hüdaverdi bizi sattı'' diyorsa kendielrini insan değil mal yerine koymuş sayılırlar,veya 'satmışsın' dersen sen insanları insan değil mal olarak görüyorsun demektir.Satış nedir ? Nasıl satılırlar ? Bunu öğren ilk önce tabi ölüye saygı duymayı öğrendikten utanmayı bildikten sonra. Kaldı ki konuyu açsamda açmasamda orada yazdıklarımı burada daha önce hemen hemen herkes dile getirdi aslanım,.Konuda da dediğim gibi fifim de değil ben işin eğlence kısmındayım ne verdim ki benden ne alınsın ? Sanki sevhgilimi elimden almışlar da çok üzülücem strese giricem dellenicem
Benim kızdığım nokta ak partililiği şüpheli birisinin çıkıp kafasına göre oyun oynaması,kendi kafasınca yönetim kararı alınmadan 'yönetim kararıyla' diyerek insanları gerçek manada satarak görevden alması veya başka bir şey yapması veya konuların kapatılması,mesela içinden geçeni söyle konusu gibi.
Başvuru yap belki seni alırlar göreve
Atılsın mesaj,denilsin ki 'kardeşim ağzın çok bozuk görevden alıyoruz seni', hastir mi çekicem ben buna ? Eyvallah derim geçerim ağzım bozuk küfür etmeye veya yazmaya bayılıyorum inkar mı edicem bunu ? Asıl satış budur,ulan insanlık yap teşekkür et,cemaat yapılanmasının hizmet anlayışıo bu mudur ?
İsterlerse süresiz banlasınlar dediğim gibi çok fifi.
Hüdaverdi