03-20-2012, 17:52
|
|
|
Alıntı:
Bu gelişmenin yaşandığı ülkelerdeki rejimleri devirmenin ilk basamak olduğunu vurgularken, toplum hayatındaki değişim ve modernleşme için yapılacak daha çok şey bulunduğuna işaret etti. Dünyadaki hiçbir diktatörlüğün geleceği olmadığını ifade eden Tevekkül Karman, bu sebeple Batı dünyasının diktatörlere karşı aldığı tutumu 'akıllıca bir davranış' olarak değerlendirdi.
|
Bu kısma şu manasıyl katılmıyorum...! ; Zalimlerin Devrilmesi her Müslümanı memnun eder...! Lakin Batı-Doğu ayrımı yapmadan Hak Dairede Batı'daki özellikle Amerika, Rusya, Çin gibi ülkelerdeki Hakiki Zalim Diktatörlerinde devrilmesini yahutta Hak Daireye girmelerini isteriz !
Alıntı:
Ardından Suriye'de yaşanan katliama dikkat çekti. "Hizbullah'ın, sokaklarda çocukları öldüren bir rejimi desteklemesi utanç verici." dedi.
|
Bu kısma aynen katılıyorum...! Hizbullah Milliyetçilikte ve Şialıkta karar kılması, tavırları ve Zalimliğe, Katliamlığa prim vermesi ve dolaylı katılımları sebebiyle ''Direniş ekseni'' savunanlarıda zorda bıraktı !!! Elbette Hizbullah'a düşman olun öldürün parçalayın manasında değildir ! Lakin Haksızlıkta devam ettiği sürece Mücadele edilmelidir...! Eğer Suriyeli Müslümanlara kurşun sıkarlar ise karşılığını alacaklardır !!!
Alıntı:
örtünmenin kadının özgür kararı olduğuna işaret ederek, "Başörtüsünü takmak veya çıkarmak kadının kararıdır. Bu konuda onu kimse zorlayamaz.''
|
Dini bir açıklama değil heva açıklamadır...! Katılmam mümkün değildir...! Eğer Kadınların Tesettüre riayet etmesi için Kadınlar kendi özgür iradeleriyle bu emri uygulamaları daha hayırlıdır böylece tesettür emri kendisine hatırlatılmaz ! desyedi zannediyorum daha uygun olurdu...!
Konu HaArP tarafından (03-20-2012 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir..
|
|
|