![]() |
#1 |
![]() ![]() Sıkışıp kaldığım şu hengameden sıyrılmam için tebessümüne muhtacım ![]() ben daha yokluğunla baş edemezken üstüme çullanan bunca acıya, bunca başıboşluğa ve anlamsızlığa karşı koyacak gücüm yok ![]() sen beni bilirsin YARİM!!! benim bilemediğim sensin ![]() adını anmadığım, anmaya çalıştığım, yapamadığım ![]() anıma adını düşüremediğim, adında anımı bulamadığım ![]() YAR dediğim, yarama YAR edemediğim ![]() bu imkansız kurutur umut tohumlarımı ![]() yakar yıkar içimi ![]() karşı koyamam sensizliğin kalbime hükmetmesine ![]() beni sar RABBİM!!! rahmetinle öyle bir sar ki ![]() unuttur dağlardan yüce kederimi ![]() erit içimdeki firavunu ![]() nemrutlarım dize gelsin ![]() bıraksın kalbimin peşini ![]() iki kaşımın arasında pusuya yatmış bir iblisi kucaklıyorum sensiz uyuduğum her gece ![]() adını anamadığım dillerim, seni göremeyen gözlerim ![]() ve seni sevmeye güç yetiremiyen kalbimle sızıyorum her gece duvar diplerine ![]() bu keşliğe, bu serseriliğe tamah ettirme nefsimi SEVDİĞİM!!! sevdğim derken yerin dibine girdiğim ![]() içinde bunca pisliği barındıran küfür kokulu kalbime adını almaya ar ettiğim ![]() aynaya her bakışımda, şeytanı görür oldum şah damarımda ![]() bilirim SEN ondan daha yakınsın bana ![]() BIRAKMA BENİ SEVDİĞİM SEVMEDİĞİM KUCAKLARA ![]() hadi döndür beni uzaklardan ![]() RAHİM esmanın tecellisini bekliyor kalbim ölümüne bir susuzlukla ![]() sana açım ![]() ![]() ey kalbime hüznünü koyan AŞK ![]() AŞKIM!!! YARİM!!! SEVDİĞİM!!! RABBİM!!! kaldır kalbime çöreklenen balçığı ![]() kalbime bulanan şu çamuru yırt ![]() yüreğim yalnızca SANA dır ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aynaya her bakışımda,
şeytanı görür oldum şah damarımda ![]() bilirim SEN ondan daha yakınsın bana ![]() mükemmel ötesi bir yazıydı duygucum emeğine sağlık + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hoş bir esinti gibiydi satılar..
Hem buz kesti hem ısıttı ..Teşekkürler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |