![]() |
#1 |
![]() İslami gündem haber sitesi 11 şehidimiz için ''ölü'' tabirini kullandığı için protesto ediyorum.
Hadi ilk 8 asker için aceleden yazdılar diyelim,ama ardından 2 askeri içinde aynı söylemi yazmaları doğru değil.Öldüler mi ? Öldüler,ama bu ölüm sıradan ölüm olmadığını,vatanını devletini malını canını namusunu canıyla savunduklarını bildikleri halde kişilere yapılan büyük saygısızlıktır bu. İnşallah şehidlerdir demeleri bile yeterliydi oysa. ![]() İslami gündemin söylemine bakın pkk ağzından sanki : ''İsrail, T.C Başbakanını Düşman İlan Etti'' Hadi bu önemsiz diyelim. Risale haberin yaptığı düpedüz hainlik benim gözümde.İslami gündem sitesinde 'ölü' tabirli haberi dahi yapmaktan çekinip haberi dahi duyurmamışlar sitelerinde.Yasama ve yürütme iptal edilir-Karikatür diye bir haber sunarlarken,şehid haberlerini sunmamak ne demek ? Bunu da siz yorumlayın.Zaten daha önce şikayet maili yolladım kendilerine Said Nursi için güneş gazetesinin bir yazarının hakaretine karşı yaptıklarını,peygamber efendimize yapılan hakareti fazla görmemezlikten gelmelerini dile getirmiştim,bundan çok rahatsız olmuştum. Çok yazık. İnsanları soğutmaya birebirler.Yoksa müslüman olup solcu takılan müslüman mı bunlar ?
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (06-20-2010 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|