![]() |
#1 |
![]() Trabzonspor transferleri bir bir patlatıyor.
Egemen Yuvadan Uçuyor Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Egemen'e menajeri aracılığıyla kulübün imkanlarını zorlayarak bir teklifte bulunduklarını, ancak bunun kabul görmediğini bildirdi. ![]() ''Ben beklerdim ki, Egemen takım kaptanı olarak Bursaspor'da kalsın ama olmadı'' diyen Yazıcı, şunları kaydetti: ''Artık Egemen'in transferinin kamuoyunda fazla tartışılmaması gerektiğini düşünüyorum. Biz imkanlarımız doğrultusunda kaptana verebileceğimizi söyledik. Düşünmek için zaman istedi ve menajeri aracılığıyla teklifimizi kabul etmediğini iletti. Kimseyi takımda zorla tutamayız. Bu güne kadar olan hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.'' 26 / 05 / 2008 13:11 (tumspor) Egemen Trabzonspor'da Son dakika: Bursasporla yollarını ayıran Egemen'i bordomavili takım kaptı. Bursaspor kaptanı Egemen Trabzonspor'a 3 yıllığına imza attı. Dış transferde Ceyhun, Colman, Giray, Buğra, İsmail, Cale ve Sami ile sözleşme imzalayan Bordo- Mavililer bugünde Bursaspor'un takım kaptanı Egemen ile İstanbul'da 3 yıllık sözleşme imzaladı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu bugün Egemen ile yaptığı görüşmeden sonra bu futbolcuya 3 yıllık imza attırdı. Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu ”Egemenin bonservisi elinde idi. Kendisi bize kulübüyle önce oturup konuşacağını söyledi. Bizden süre istedi. Bizde kendisine süreyi verdik. Kulübü ile görüşüp anlaşamadıktan sonra bizimle görüştü ve anlaştık. Kendisine 3 yıllık sözleşme imzalattık. Artık Egemen bizim futbolcumuz Haftaya Trabzon'a gelecek " dedi. 26 Mayıs 2008 17:08 (spor61)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|