|
![]() |
#1 |
![]() ben pcyi her açtığımda smrgdf program not found hatası veriyodu
birisine sordum bana verdiği cevap şuydu system mecanic programını kurmuşsun ve programı daha sonra kaldırmışsın ama program kalkarken bütün dosyaları kalkmadığından dolayı yani yanlış uninstal yaptığından dolayı system32 klasörü içerisinde programın uzantıları kalmış ve windows açılışta bu uzantıları görüyor ama programı bulamıyor. o yüzden şunu yapalım... başlat - çalıştır buraya msconfig yaz... başlangıç yazan kısma gel. oradan bu programı başlangıçtan kaldır yani yanındaki işareti kaldır sonra uygula de pcyi yeniden başlat... baktım buruya ama system mechanic diye bi seçenek yoktu kendisinede ilettim print screen yapıp kendisine göstermemi istedi gösterdim onlarda şunlar; http://img73.imageshack.us/my.php?image=teknikkfv7.jpg http://img73.imageshack.us/img73/8073/teknikk2vo7.jpg burdakilerin çoğunu devre dışı bırakmam gerekiyomuş:/ ama malesef devre dışı bırakmam gerekenleri söyleyemeden gitmek zorunda kaldı:/ aranızda yardım edebilecek biri varmı :-\
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() başlat-çalıştır-msconfig yazıyoruz.
sonra açılan sayfada bilgisayar açılışında açılmasını veya açılmamasını istediğiniz dosyaları seçiyorsunuz. inşallah yardımcı olabilişimdir. bu hata bir virüste olabilir.bence pc ye format çekmen daha iyi oluacak. :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Orade seçili olanların hemen hemen hepsinin işaretini kaldırabilirsiniz. Zaten başlangıçta kesinlikle açılması gereken programlar kendiliğinden işaretleniyor. Ama antivirüs ve msn seçeneği kalabilir. Ama sadece "Başlangıç" kısımdaki işaretleri kaldırın, başka yerlere dokunmayın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() teşekkür ederim akgenclik56 ..DolunAy_Kadim..
çoğunu kaldırdım yeniden başlattım pc epey hızlı açıldı eskisine göre ![]() ama hala aynı sorunu veriyo :/ en iyisi format atmak sanırım :-\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hangi programı sildikten sonra ya da ne yaptıktan sonra çıkmaya başladı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() babam pcnin başına oturdu kalktı elime ben aldım bi baktım böyle:/
sordum naptın diye ama bilmiyorum kızım kurcaladım biraz dedi:/ neyi sildi naptı bilmiyorum yani :-\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Format atmaya gerek yok
![]() Başlat / Donatılar / Sistem Araçları / Sistem Geri Yüklemeyi seç ve sistemi eski haline çevir. Ya da Buraya Tıklayarak silinen programı geri (İndire tıklayarak) yükleyebilirsin :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Arkadaşım msconfigle neden oynarsınız ki? PCnin ayarı odur yani ufak bir hatada sistem dağılıyor yaa ,
Sistem Geri Dönüşümü yapamazsan birisinden Klasik ayarları bul bir şey yap, Format iyi bir şey değildir. Hiç çıkılmaz ise format derim, formatı önermem... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|