![]() |
#1 |
![]() Milli iradeyi kesmek için kullanılan Yargının bu kaçıncı skandalı artık sayısını bilmiyorum...Sadece haberlere bakınız ;
Tarihimizden alınan isimleri yargı ne hale çevirdi bakın bakalım inanabilecekmisiniz..---> http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=600908 ![]() Tayyipler Alemi aklandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ”Tayyipler Alemi” konulu karikatürleri yayınlayan Penguen Dergisi aleyhine açtığı 40 bin YTL'lik manevi tazminat davası reddedildi.ANKARA (A.A) http://www.samanyoluhaber.com/haber-102625.html Şu haberleri sabredip sırasıyla okursanız özellikle Hz Mevlana ile ilgili olanı gözlerinize inanamayacaksınız... ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Zalimin zulmü varsa,sevenin ALLAH(C.C)'ı var." diyor ya şair işte öyle.Bir gün gelir yürür dağlar şehre yürürde insanlar kaçacak delik ararlar o zaman bu zalimlerle karşılaşmak en büyük arzularımdan.İnsanlarla hakaret eden insanları ciddiye almamak en büyük cevaptır sanırım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yakın da o soykırımda tarih olacak
Yakında! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() her ne kadar insanın asabını bozsa da bu haberler aklıma salih memecanın dedikleri geliyor...
dava açmamak daha iyi... o ahlaksız o resmi çizince gerçekler değişmiyor... ne d...za türban bağlayaınca ne tayyip erdoğanı kene çizince... itidali elden bırakmamak lazım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kinlerini çizgi dünyasına döken köhne zihinler, bilinçaltlarındaki şeytani tavırların tezahürünü yansıtıyorlar. Peki yargı ne yapıyor, ben de sizdenim diyerek altına imza atıyor. Asıl yargılanacaklar bence yargıçlar. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Dikkate almamak lazım dikkate aldığımız zaman onların istediği oluyor Nasıl olsa yargı da onların istediği yönde taraf... Hakaret etmek insanlara saldırmak bu sayede raıtıng toplamak..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bazı karikatürlerri ben yargıya verene kadar duymuyorum bile emsela yargıya verince konu itibar görüyor ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|