![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar Bazı insanlar AK Parti satmadık yer bırakmadı vs vs şeyler diyor . Peki bu doğrumu ?
Örneğin bulunduğum bi irc programında ; <WaNT3D> satılmadık yer kalmadı <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> nasıl satılmadık yer kalmadı <WaNT3D> akp limiisn nen sen <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> tabi <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> ak gençlik <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> ![]() <WaNT3D> değilsin <WaNT3D> benim peder <WaNT3D> chp veriyo oy <WaNT3D> ben vermem <WaNT3D> ...............................(ahlak sınırını aşan cümleler kullanmayınız) <WaNT3D> anca laf <WaNT3D> icraat sıfır <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> ak partide icraat var <]{aRiZ]v[a> akta icraat var <]{aRiZ]v[a> satıyo boyuna <]{aRiZ]v[a> sat cak yerde kalmadı <]{aRiZ]v[a> valla <]{aRiZ]v[a> ,valla özellestiriyo <]{aRiZ]v[a> satıyo <]{aRiZ]v[a> ![]() <]{aRiZ]v[a> telekom satılır mı ya <]{aRiZ]v[a> akıl var mantık var <]{aRiZ]v[a> para basan yer <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> telekom satıldımı <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> : <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> S <]{aRiZ]v[a> eved <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> türk telekom ? <]{aRiZ]v[a> tüprasta satıldı <]{aRiZ]v[a> herkes perisan <hepimiz-tay-yip-erdoğanız> hm <]{aRiZ]v[a> ciftci bugdayı 20 ytleye satıyo <]{aRiZ]v[a> 70ytlye gunre alıyo <]{aRiZ]v[a> 1 cuval bugday 20 ytl Bu Tür Şeyler Beni düşündürüyor Siz ne Düşünüyorsunuz ? Bi tartışsak ![]()
![]() Konu Duygu'Seli~ tarafından (09-28-2008 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|