|
![]() |
#1 |
![]() Herşeyin Açıkça Görülebileceği AKTÜTÜN baskını..PKK Kamerasından...
http://video.google.com/videoplay?do...4XvDg&q=bezele
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bukadar insanlık dışı bir görüntü olabilirmi..
horgörüldüklerinin ve kullanıldıklarının farkında değillermi.. birde gülerek gidiyorlar...bukadar tiskindirici bir görüntü olamazdı... yazıklar olsun...ne hayvani ruhturki...bide çekim yapmışlar...izlemek bile tüylerimi ürpertti...birde şehit ailelerini hiç düşünemiyorum bile... neden yayınlanıyor bu ailelerin acılarını tazelemezmi...Allah kahretsin.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ortada bir tarafın masum silahsız insanları katletmesi diye bir durum yok. Ortada bir savaş var. Ve bu haksız gereksiz bir savaş. Takınılması gereken tutum ise sadece savaş karşıtlığıdır. Savaşı kim istiyorsa ona karşı olmalıyız. İster pkk isterse tsk. |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Allah aşkına... Ne diyor bu ... |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu vahşet aktütün karakolu değil sanırım coğrafi yapısı pek uygun gelmedi bana yanılıyorda olabilirm
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Burası Aktütün; ama görüntüler eski gibi geldi bana da. Görüntülerde daha çok köy görünüyor; ama ara ara karakolun da görüntüleri var.
Bence bu görüntülerin yayınlanması olayın boyutlarını herkesin anlaması için ve "o an"ın farkına varabilmesi için önemli.Bu yüzden bulup da ekleyen arkadaşa teşekkürler... Düşünün siz yeryüzündesiniz ve bir uçak size bomba yağdırıyor; siz de kendinizi korumak adına uçağa bomba yağdırıyorsunuz(!) Dört tarafı dağlarla çevrili bir vadinin ortasında karakol; hangi akla hizmet, merak konusu... |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
O karakolun düşmana "gelip saldırırsanız bi halt edemeyiz" dercesine savunmasız bırakılması! |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Bi halt etmiş askerler!.. Yaşamdaki en üst rütbelerden birine erişip şehit olmuşlar . ( öldürülen pkk sayısı da 23 - belki buda bir halttır!!! ) Kelimelerimizi düşünceli kursak.. ! Konu FarukARSLAN. tarafından (10-22-2008 Saat 04:27 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Göründüğü kadarıyla kurduğum cümlelerdeki kelimeler sizin anlayamayacağınız derecede üst perdeden olmuş! En az otuz kere daha okuyun! Bahsettiğiniz yorum ile benim mesajımın çok farklı olduğunu, benim neyden bahsettiğimi ve düpedüz saçmaladığınızı (belki) anlarsınız! Konu Katil tarafından (10-23-2008 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|