Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Komik Videolar Bizi güldüren bütün videoları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-12-2009, 19:24   #1
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Talking Atatürk büstünü yıkan ineğe sürgün!
Malatya'dan bu kadar olur dedirtecek haber. Elinden kaçıp okul bahçesindeki Atatürk büstünü yıkan ineği sahibi sürgüne yollarken müdürlük de soruşturma açtı

İnek okuldaki Atatürk büstünü kırdı, Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma açtı
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı köyünde okul bahçesindeki Atatürk büstü, köydeki bir inek tarafından kırıldı. Konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma açıldı ve köylülerin ifadesi alındı. İneğin sahibi, ceza alma korkusuyla ineği çevre köydeki bir yakınına verdi.

İŞTE O İNEĞİN BAŞINA GELENLER / İZLEYİN

Kadiruşağı köyü sakinlerinden olan ineğin sahibi Gül Kılıç, ineğin büstü kırdığını okuldaki öğrencilerden öğrendiğini söyledi. Kılıç'ın eşi Mevlüt Kılıç da kendilerine ait büyükbaş hayvanın neden olduğu bir kazanın ardından açılan soruşturma nedeniyle korktuklarını anlattı. Soruşturma devam ederken ineği İnekpınarı köyünde ikamet eden bir yakınlarının yanına gönderdiklerini kaydeden Kılıç, soruşturma kapsamında verdikleri ifadelerinde bir kasıt olmadığını söylediklerini aktardı.
Soruşturma için bir müfettiş görevlendirildiğini açıklayan Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, alçıdan yapılmış büstün dayanıksız olduğunun tespit edildiğini, soruşturmanın ardından daha sağlıklı bir büst yaptırılacağını kaydettiler.

(CİHAN)

. Atatürk büstünü yıkan ineğe sürgün! GÜNCEL haberler haberleri haberi haber- Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-12-2009, 19:45   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Allah'ım Yarabbim!
Şaka gibi yaa!

Hindistan, Tayland gibi yerlerde İneklere dokunmak yasak.
Burada da aynı türden ama başka cins şeylere...

3. Dünya ülkesi kriterleri.....
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 19:48   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
Hindistanda olsa Atatürk büstüne ceza verirlerdi herhalde.

Allah akıl,fikir versin.
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 19:50   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Ağlanacak halimize gülüyoruz iyimi...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 19:53   #5
Kullanıcı Adı
Morte
Bunun için bile soruşturma açan zihniyet nasıl bir zihniyettir, ben buna bir anlam veremiyorum bir türlü Bu işin sonunda ineğe ceza verilirse hiç şaşırmam!
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 20:01   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Morte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunun için bile soruşturma açan zihniyet nasıl bir zihniyettir, ben buna bir anlam veremiyorum bir türlü Bu işin sonunda ineğe ceza verilirse hiç şaşırmam!

İnek sürgün yemiş işte daha nasıl ceza versinler...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 20:18   #7
Kullanıcı Adı
Morte
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnek sürgün yemiş işte daha nasıl ceza versinler...

Yok sürgün cezasını sahibinden almış en azından. Ben yargıdan falan gelecek bir cezadan bahsediyorum
Alt 05-12-2009, 20:38   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Morte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok sürgün cezasını sahibinden almış en azından. Ben yargıdan falan gelecek bir cezadan bahsediyorum
Alıntı:
Kılıç'ın eşi Mevlüt Kılıç da kendilerine ait büyükbaş hayvanın neden olduğu bir kazanın ardından açılan soruşturma nedeniyle korktuklarını anlattı. Soruşturma devam ederken ineği İnekpınarı köyünde ikamet eden bir yakınlarının yanına gönderdiklerini kaydeden Kılıç, soruşturma kapsamında verdikleri ifadelerinde bir kasıt olmadığını söylediklerini aktardı.
İneğin sahibine soruşturma açmışlar, o da mecbur ne yapsın.. (:

İneğin sürgünü o soruşturmadan daha normal yani..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 20:41   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Hiç şaşırmadım 1 gram bile Çünkü babam anlatıyordu o sarıkamışta askerdeyken yolda bozulan tankı ceza olarak 1 hafta zincire vurmuşlar

Niye burası Türkiye Şaşırmamak gerek
Alt 05-12-2009, 20:43   #10
Kullanıcı Adı
Morte
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İneğin sahibine soruşturma açmışlar, o da mecbur ne yapsın.. (:

İneğin sürgünü o soruşturmadan daha normal yani..
Ben de diyorum ki, bir de bunların üstüne ineğe yargıdan bir ceza gelebilir Belki hapis cezası bile alabilir inek, benden söylemesi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)