Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-27-2010, 14:35   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart MHP'li vekilin bu fotoğrafı sarstı!

Bakan Çubukçu, "Basında bir siyasi partinin grup başkanvekilinin (MHP'li Oktay Vural) küçük bir çocuğa ayakkabısını boyatan fotoğrafını gördüm. Gerçekten çok sarsıldım insan olarak" dedi
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın küçük bir çocuğa ayakkabı boyatmasını eleştirdi. Milliyet'in heberine göre Çubukcu, "Gerçekten çok sarsıldım insan olarak. Her birimizin onlara yardım etmenin yöntemleri konusunda çözümü biraz daha geniş ölçekte düşünmemiz lazım" dedi.

Çubukcu, Garanti Emeklilik, Milli Eğitim Bakanlığı ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle okuyan ancak sokakta çalışmaya devam eden çocukları tamamen okula döndürmeyi amaçlayan "Kalem Tutan Eller Projesi"nin tanıtım toplantısına katıldı.

Çubukçu, siyasal hayatı öncesinde kanunla ihtilafa düşen çocuklara yönelik çalışmalar yaptığını anlattı. Çubukçu, "O dönemde bırakın resmi makamları, sivil toplum ve basın desteğini, neredeyse bu konuyu anlatacak insan bulamıyordum. Sokak çocukları, aslında bakmadan geçilen ve görmezden gelinen bir mesele" dedi.

Bakan Çubukçu, çok yakın bir tarihte gazetelerde bir siyasi partinin grup başkanvekilini (MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural) küçük bir çocuğa ayakkabısını boyatırken gördüğünü belirterek, "Gerçekten çok sarsıldım insan olarak. Her birimizin onlara yardım etmenin yöntemleri konusunda çözümü biraz daha geniş ölçekte düşünmemiz lazım" dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜ:

habervaktim

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-28-2010, 00:57   #2
Kullanıcı Adı
EZEL
Kimse tepki vermemiş ........ Ahhh muhalafetin elinde böyle bir resim olucaktı ne kullanırdı valla
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2010, 01:09   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
iste bu resim onla, bizlerin arasindaki farki gösteriyor!.. onlar halka tepeden bakarken ayni durumda basbakanimiz olsa o cocuga oyuncak verir ve onu motive ederdi..
Sayin Vuralin böyle poz vermesi onun siyasi etikden, insani duygulardan ne kadar uzak oldugunu gösterir tabiki o cocuk calismak zorunda, bunda ayiplanacak bir durum yok ama sen bir devlet adamisin o cocugun o durumundan kendine pay cikarmak yerine o gencimizi motive etmen daha yakisik alirdi..
iste sizle, ak parti arasindaki fark budur siz kendi elit cevrenizde halka uzak yasarken ak parti halkin icinde onla icice bir ortamdadir!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2010, 01:21   #4
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
Bu adam mı türkiye de umut olarak görülüyor.

Bu adam mı yoksulları daha çok düşünecek.

Bazen bir tek kare yeter.

İçim acıdı bakamadım da

Mebbus olmussun ama bu durumu içine sindirebilmişsin

Yoksa malumun ilanı mı?
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2010, 03:17   #5
Kullanıcı Adı
Seyyah
MİLLİYETÇİ bir görüntü...

Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-28-2010, 16:42   #6
Kullanıcı Adı
ALmi´
Bu fotoğraftaki ak parti'den biri olsaydı şimdi ne çok konuşulurdu..1 2 hafta boyunca aralıksız başta medya sonra da muhalefet eleştirip dururdu partiyi her zaman yaptıkları gibi..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2010, 15:12   #7
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Evet, bu fotoğraftaki anadolunun ucra bir şehrinin bilmem hangi ilçesinin bilmem hangi beldesindeki AK Partili bir başkanın olsaydı 1 hafta malum medyanın 1. sayfalarından eksik olmaz 2 hafta meclisi kilitlerdi. ama gayri milliyetçiler için normal bir durum!
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2010, 15:18   #8
Kullanıcı Adı
Terennüm
MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural AK Parti'yi ağır bir dille eleştirerek sokakta çalışan çocukların durumundan Milli Eğitim Bakanı Çubukçu'yu sorumlu tuttu. "Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat Mitingi" için Şanlıurfa'ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, sokakta çalışmak zorunda bırakılan çocukların durumunu değerlendirdi.
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu ağır bir dille eleştiren Vural, öğrenim hayatına devam edebilmek için sokaklarda ayakkabı boyacılığı yapan ve çalışan çocukların durumuna dikkat çekerek, "Utanmaları gereken bu çocukları sokağa itenlerdir. Çocukları bu duruma düşüren ekonomi politikalarını uygulayanlardır. Çocukları bu duruma itenlerin dönüp, çocuklarını okutabilmek için evlerde temizlik yapmak zorunda kalan annelerin durumuna baksınlar. Utanması gereken biri varsa o da Milli Eğitim Bakanıdır" dedi.
Bu arada, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukcu, çok yakın bir tarihte gazetelerde MHP'nin Başkanvekili Oktay Vural'ın küçük bir çocuğa ayakkabısını boyatırken gördüğünü belirterek, "Gerçekten çok sarsıldım insan olarak. Her birimizin onlara yardım etmenin yöntemleri konusunda çözümü biraz daha geniş ölçekte düşünmemiz lazım" diye açıklama yapmıştı
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2010, 16:03   #9
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
o fotoğraftaki AK Partili birisinin olsaydı o resmin altını kimbilir nasıl doldururlardı hatta seçim afişi bile yaparlardır
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-29-2010, 16:08   #10
Kullanıcı Adı
romakudüs
gerçekten onlarla aramızda kocaman bi fark var.
bizim liderimiz o çocuğun ailesine kadar bulur, babası işsizse iş verir, çocuğun okuması için özel gayret gösterir hatta durumunu takip ederdi.
bide şu herife bakın.
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)