![]() |
#1 |
![]() ![]() Nice yıkılışların,bıkışların,aldanışların nihayetinde dirilmeye yelteniyorum, nice suskunluklarından daraldım, artık konuşmak istiyorum, biriktirdiğim hatalardan günahlardan kurtulmaya ramak kala hz ADEM 'in; senden af dilemeye bildiğim kelimeler yetmiyor bana yenilerini ver yakarışına acizane bir yakarışta ben dileniyorum, düştüm düşkünlüğümden sıyrılmak istiyorum, RABBİM az kaldı huzuruna geliyorum, ama çok utanıyorum kendimi tanıtmaya huzurunda.. adımı sen koy.. RABBİM; karadenizin hiç dinmeyen yağmurları vardır, kasıp kavuran, BEYTULLAH'ında o yağmur misali gözyaşı nasib buyur banaki, ne varsa kardeşlerimde bende hataya günaha dair kasıp kavursun, RABBİM; az kaldı huzuruna geliyorum, ama çok utanıyorum kendimi tanıtmaya huzurunda.. ne olur,,adımı sen koy.. EFENDİM; ah efendim dünyalar feda o güzel gözlerinle nazar edip şereflendirdiğin bir kulda bir acizde ben olabilseydim, EFENDİM az kaldı huzuruna geliyorum, ama çok utanırım kendimi tanıtmaya huzurunda.. adımı sen koy.. ah EFENDİM; dokunduğu yerde gülleraçtıran o güzel ellerine dokunup biat edip, şereflenenler arasında bir şereflenende ben olsaydım, EFENDİM, az kaldı huzuruna geliyorum, ama çok utanırım kendimi tanıtmaya huzurunda.. ne olur adımı sen koy.. ![]() EFENDİM,, muhabbetin den yoktu hiç şikayet çi her yaratılan sana aşık,sana meftun sana tiryaki, az kaldı huzuruna geliyorum muhabbetten kırılan yüreğimi, cennetler feda yüreğinle dertlere merhem olan muhabbetinle şifa bulmaya geliyorum, ama EFENDİM,utanırım kendimi tanıtmaya,ADIMI SEN KOY.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|