Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-27-2009, 11:19   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Kurtlar Vadisi'nin "Seyfo Dayı"sı Nihat Nikerel öldü

Birçok dizi ve sinema projesinde rol alan tiyatro ve sinema sanatçısı Nihat Nikerel, Beşiktaş'taki evinde oğlu tarafından ölü bulundu. Nikerel'in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Kerem Alışık'ın "72 Koğuş" adlı tiyatro oyununda rol alan oyuncu, son iki gün provalara gelmedi. Bunun üzerine oyuncunun Beşiktaş'taki evini arayan Kerem Alışık'a acı haberi Nikerel'in oğlu verdi. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Nikerel'in cesedi oğlunun isteği üzerine Zincirlikuyu Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı. Sanatçının, pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi.

Nikerel, Kurtlar Vadisi, Süper Baba, Arap Kadri, Sıcak Saatler, Bizim Ev, Şaban Askerde, Deliyürek-Bumerang Cehenmemi, Zerda ve Ağır Roman'daki karekter oyunculuğu ile halkın gönlünde taht kurmuştu. 1950 Çorum doğumlu olan Nihat Nikerel, "Yalansız Yalnızlığım", "Ay Zamanı Zalımca ve Aralık' adlı kitapların da yazarıdır.

NİHAT NİKEREL KİMDİR

1950 yılında Çorum'da doğuman Nihat Nikerel, tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve yazardı. 1972-1976 yılları arasında uzun bir dünya seyahati yaparak yurda dönen sanatçı, 1985 yılında senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra 8 kitap yazdı. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencisi olan Nikerel, aynı zamanda öğretim görevlisi olarak iletişim bölümlerinde ders vermekteydi.

(CİHAN)

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-27-2009, 11:28   #2
Kullanıcı Adı
BlueMoon
evet bu sabah haberlerde duydum üzüldüm Allah rahmet eylesin
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2009, 13:35   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Allah rahmet eylesin.Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2009, 13:37   #4
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Allah rahmet eylesin .Örnek alınacak nadir sanatçılarımızdan dı .
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2009, 14:22   #5
Kullanıcı Adı
xhidayet
Allah amelince rahmet eylesin.. Kurtlar Vadisin'deki rolünden ziyade,
'5.Boyut' filmindeki, "gurbetçi müslüman" rolü beni etkilemişti..Gerçekten çok üzüldüm...
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2009, 19:05   #6
Kullanıcı Adı
depare
Allah taksiratını affeylesin...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)